Liongabe kérdése:
Betörtem az USB nyílásokat a laptopomon vagyis csak 4 szál lóg ki az USB bemenetben nem az a műanyag kis pöcök még garanciás de nem tudom hogy erre érvénes e?
Figyelt kérdés
És hogy mennyi ideig fog tartani a munkámhoz meg szükségem van a gépemre meg ha nem szól rá a garancia az én hibám volt hogy letört akkor mennyi pénzembe fog ez kerülni sajnos ez már a 4. usb volt ezt 2 napja volt az utolsa az első meg kb 5 hónapja..2014. márc. 6. 09:59
1/4 anonim válasza:
Az ilyen hibák legtöbbször nem a "rendeltetésszerű használat" miatt fordulnak elő! Valószínű, hogy nem veszik garanciásnak!
Ha ennyire töröd az USB bemeneteket, akkor meggondolandó egy hub használata: [link]
2/4 Tengor válasza:
Garanciálisan nem javítják. A márkaszervizben alaplap cserét fognak felajánlani, ami géptől függően 20-től 100 rugóig is terjedhet.
Ha olyan szervizbe viszed, ahol a forrasztópákától sem félnek, akkor valamivel olcsóbb.
Egy példa: [link] 11-től 15 ezerig. (máshol sem barátibbak az árak)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt szeretném még kérdezni hogy ugye 4 rosz addig nem adják oda amíg mind a négyet ki nem fizetem ezt csak hallodtam nem tudom hogy igaz e
2014. márc. 6. 12:10
4/4 anonim válasza:
Hát beviszed nekik, mondod, hogy ez a hiba, amire mondanak egy árat illetve megcsinálják, addig persze, hogy nem kapod meg, ameddig ki nem fizeted. Ha azt mondod, hogy csak egyet szeretnél kifizetni, akkor egyet cserélnek ki. Nem sztahanovisták ők se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!