Fps ingadozás és lagg. Mit tegyek ellene?
Videokártya Intel(R) HD Graphics Family (3953432 KB)
Videokártya NVIDIA GeForce GT 520MX (1024 MB)
CPU típusa IntelCore i3 , 2300 MHz
Alaplap neve Samsung 300E4A
Ram 2x4Gb DDR3-1333
Az fps-em játékban fixen 60fps volt, nagy tömegben lement 35-40-re. Pár napja beléptem, és az fps-em brutálisan lecsökkent. (1-2) Mindent megpróbáltam javítása érdekében, újra tettem a windows-t, feltettem a driver-eket, frissítéseket elvégeztem, megpróbáltam a játékot terhelését átállítani az erősebb videó karira az nvidia vezérlőpultban. Jelenleg annyit értem el, hogy az fps-em belépéskor 200, majd elkezd csökkenni, 120-200-->60-120--->30-60--->és végül 7-40 között ugrálva megáll, néha felmegy 60-70-80-ig de hamar visszaesik. A netem teljesen jó. az élményindexem 4.3 a processzor miatt, a windows aero és a játékra való videó kártya 6,5-ös értéket mutat, a ram 7.2 és a merevlemez természetesen 5,9. Teljesen tanácstalan vagyok kérlek segítsetek! A world of warcraft nevű játékkal játszom, de megnéztem más is akad. Nem is a játék érdekel igazán, hanem hogy garis a gép és kell e szervizeltetnem, vagy van szoftveres megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!