Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a szervizel...

Miért van az, hogy a szervizelés után jó a gép 1 napig azután itthon meg nem?

Figyelt kérdés

Már többszöri szerivezlés után rossz a gép a többi itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Most volt megint egy szervizelés hétfőn vittűk ott hagytuk és vidikártya csere megint. Hazajött csütörtökön ugy kb délben jo hidegben :D zugott amikor bekapcsoltam kicsit a hátulján kivan jöve valami szürke bigyó nem tudom miaz... Beinditom müködnek végre minecraft nem laggol a call of duty black ops nem laggol ezek után letöröltem a teljes D-t. Éjjel benthagytam persze töltögettem le mindjárt 7.3mb szed a net ncor-rol igy gyorsan lejöttek Call of duty összes része Battlefield összes része Far Cry 3 Assassins Creed 3-4 Liberation, és még sorolhatnák 20 játékot 2 nap alatt lejött az összes és a D-n 830GB volt lett 300-400 között sajna belasult a gép áhhhhh ideg kezdett tépni erre ncor-ra kell visza tölteni párat már nem kellet letöröltem 750 GB hely van most instaláltam a call of duty black ops-ot és láss csodát bammeg :D 60-10 fps ugrál nah jolvan kedztem ideges lenni igy megkérdezlek titeket ha ujra rakom a gép megint :D ami volt már 4 szer 2 hónap alatt :D és csak 1-2 játékot rakok rá semmi programot csak a legfontosabbakat akkor ezen a gépen müködie kéne?:

Socket AM3+ 64BIT, support X4 X6 X8 CPU ,PCI-E

8192MB DDR3 RAM

1000GB SATA HDD

22X dual layer DVD író

NVIDIA GEFORCE GTX650 2048MB DDR5 VGA/DVI/HDMI DX11

8 CH HD audió

10/100/1000 Lan , 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio

LG 22EN33S 22" Fekete LED Monitor FULL HD 1920X1080

Ugy, hogy a minecraft minimum 50 fps el menjen? :D mert már kezdek ideges lenni 10-200 fps között ugrál percenként 10 szer :D és a battlefield 4 minimális graffikával menjen ugy 30 fps-en minimum 30 fps-en?

Többszöri szervizelés volt :D

2014. febr. 2. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Nem írod, milyen procid van.

2. A videokártya elég harmatos.

3. Hőmérsékleteket nézted?

2014. febr. 2. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Processzor Amd Fx 8320

Everest Ultimate szerint:

Alaplap : 45°C

CPU: 57°C

GPU: 40°C

Toshiba DT01ACA100 36 °C

2014. febr. 2. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:

öregem, warezolt játékkal szenvedsz, ami mellet voltak "ajándékok"...

ha nem tudsz rendes vírus mentes, buherálatlan játékokat beszerezni, akkor

NE JÁTSZ, VAGY FOGAD EL A BOGARAIVAL ÉS HOGY VALAKI BOT HÁLÓZATÁNAK SZERVES ELEME A GÉPED!

2014. febr. 2. 18:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Figyelj ember minden ismerösöm csakis letöltött játékkal ahogy te nevezed warezált játékal tolja a minecraft azis warezolt ember? hm? azis call of duty 2 eredeti battlefield 2 eredeti gta san andreas eredeti ha a san andreas nem menne nah akkor csinálnák be -.- minecraft minek eredeti azt csakis netröl lehet leszedni ember? nem? hm? call of duty 2 laggol ember hallod 60 fps van és 40 re lemegy akadozik igaz füstben de akkor is -.-
2014. febr. 2. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:

meg ez volt 300 !?!?

Ha a nem részletezett PC hardverek is olyan minőségűek mint amiket már leírtál, akkor dupla áron vettétek meg.

300 -ból 2 ilyen PC jönne ki monitorral meg mindennel.

2014. febr. 2. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:

"call of duty 2 laggol ember hallod 60 fps van és 40 re lemegy akadozik igaz füstben"

Ez a VGA, azaz a videokártya teljesítményének problémája.

Full HD felbontáson erősebb VGA kellene, minimum egy HD 7850

2014. febr. 2. 19:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudod akinek nincs pénze annak csak igy tellik de ha ujra rakás után minimális grafikán nem fog futni söt ugy ahogy a gta IV se megy minimálisan csak 17 Fps el mint mostis akkor azt mondom szputnyik :) és csinálok nektek vidót :)

Minecraftozás közben:

Alaplap: 43 °C

CPU: 58 °C

GPU: 51 °C

TOSHIBA DT01ACA100: 36 °C

2014. febr. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!