Miért van az, hogy a szervizelés után jó a gép 1 napig azután itthon meg nem?
Már többszöri szerivezlés után rossz a gép a többi itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Most volt megint egy szervizelés hétfőn vittűk ott hagytuk és vidikártya csere megint. Hazajött csütörtökön ugy kb délben jo hidegben :D zugott amikor bekapcsoltam kicsit a hátulján kivan jöve valami szürke bigyó nem tudom miaz... Beinditom müködnek végre minecraft nem laggol a call of duty black ops nem laggol ezek után letöröltem a teljes D-t. Éjjel benthagytam persze töltögettem le mindjárt 7.3mb szed a net ncor-rol igy gyorsan lejöttek Call of duty összes része Battlefield összes része Far Cry 3 Assassins Creed 3-4 Liberation, és még sorolhatnák 20 játékot 2 nap alatt lejött az összes és a D-n 830GB volt lett 300-400 között sajna belasult a gép áhhhhh ideg kezdett tépni erre ncor-ra kell visza tölteni párat már nem kellet letöröltem 750 GB hely van most instaláltam a call of duty black ops-ot és láss csodát bammeg :D 60-10 fps ugrál nah jolvan kedztem ideges lenni igy megkérdezlek titeket ha ujra rakom a gép megint :D ami volt már 4 szer 2 hónap alatt :D és csak 1-2 játékot rakok rá semmi programot csak a legfontosabbakat akkor ezen a gépen müködie kéne?:
Socket AM3+ 64BIT, support X4 X6 X8 CPU ,PCI-E
8192MB DDR3 RAM
1000GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE GTX650 2048MB DDR5 VGA/DVI/HDMI DX11
8 CH HD audió
10/100/1000 Lan , 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
LG 22EN33S 22" Fekete LED Monitor FULL HD 1920X1080
Ugy, hogy a minecraft minimum 50 fps el menjen? :D mert már kezdek ideges lenni 10-200 fps között ugrál percenként 10 szer :D és a battlefield 4 minimális graffikával menjen ugy 30 fps-en minimum 30 fps-en?
Többszöri szervizelés volt :D
1. Nem írod, milyen procid van.
2. A videokártya elég harmatos.
3. Hőmérsékleteket nézted?
Processzor Amd Fx 8320
Everest Ultimate szerint:
Alaplap : 45°C
CPU: 57°C
GPU: 40°C
Toshiba DT01ACA100 36 °C
öregem, warezolt játékkal szenvedsz, ami mellet voltak "ajándékok"...
ha nem tudsz rendes vírus mentes, buherálatlan játékokat beszerezni, akkor
NE JÁTSZ, VAGY FOGAD EL A BOGARAIVAL ÉS HOGY VALAKI BOT HÁLÓZATÁNAK SZERVES ELEME A GÉPED!
meg ez volt 300 !?!?
Ha a nem részletezett PC hardverek is olyan minőségűek mint amiket már leírtál, akkor dupla áron vettétek meg.
300 -ból 2 ilyen PC jönne ki monitorral meg mindennel.
"call of duty 2 laggol ember hallod 60 fps van és 40 re lemegy akadozik igaz füstben"
Ez a VGA, azaz a videokártya teljesítményének problémája.
Full HD felbontáson erősebb VGA kellene, minimum egy HD 7850
Tudod akinek nincs pénze annak csak igy tellik de ha ujra rakás után minimális grafikán nem fog futni söt ugy ahogy a gta IV se megy minimálisan csak 17 Fps el mint mostis akkor azt mondom szputnyik :) és csinálok nektek vidót :)
Minecraftozás közben:
Alaplap: 43 °C
CPU: 58 °C
GPU: 51 °C
TOSHIBA DT01ACA100: 36 °C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!