Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendszeres kék halál, fagyás,...

Rendszeres kék halál, fagyás, de miért?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje kék halált kapok.

Elmondok minden infót amit tapasztaltam.

Rend szerint,ez a jelenség leginkább böngészés közben van.

A legtöbb kéhalál ez:physical memory dumping to disc,

elszámol 1-100ig,és restart.Illetve külömböző sys file-okra hivatkozva van kékhalál.Mindig más sys file-t jelenit meg,pl : ntfs.sys-t is többek közt.

Játék közben az van hogy megáll a kép,és a hang egy ponton,és ennyi volt.Ott megfagy.És resetelnem kell.

Ilyen hogy elinditom a gépet reggel,betölti a windows-t,azonnal kékhalál,és újraindul.Ez után van hogy a böngészőben minden addon,pl:adblock,összeomlik,driverek Amd catalyst összeomlik,és onnan tudom hogy pillanatokon belül kékhalál.Tehát ezeket követendően kékhalál van azonnal.

Még egy érdekesség.:

Ha gépet fel emelem és átrakom máshova,vagy viszem valahova,és leteszem,be kapcsolom,és folyamatos kattogás hallacik.Na de most jön a poén,kiveszem a vincsesztert,és akkor is kattog.És hiába hallgatom,nem tudom hogy honnan jön,de nem a vincseszter.(mert ugye azok adják ezt a hangot,ha sz..akodnak.)

Amúgy a vincseszterem sem hibátlan,HDD sentinel szerint 92%-os,6 szektor hiba található rajta.

Ezt a kattogás elmúlik egy idő után.Kb 15.-ik inditás után végleg elmúlik.,természetesen addig amig más helyre nem viszem.,mert akkor újra ez van.

Memtest86-ot futtattam,nem talált hibát.

Ez egy 4 magos amd asztali számitógép.

Tudna valaki segiteni mitől lehet ez?

2014. febr. 16. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igy van a táp és abban is egy tekercs
2014. febr. 16. 23:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Most épp gondolkodtam mit mikor vettem bele.És rá jöttem,ezzel csak az a gond hogy a gép már akkor is kattogott mikor ez a táp még benne sem volt.

természetesen azóta el romolhatott,de a kattogás nem hinném hogy a tápból jön.A tápot is utólag bővitettem benne.De mondom lehet rossz az is......

2014. febr. 16. 23:31
 13/14 anonim válasza:
Flasheld az alaplap Biosát (általában a kék halál azért van mert az illesztő programok nem helyesek) Nem mindegy hogy a Bios win7 32 bit vagy 64 bit vagy vista vagy XP
2016. márc. 15. 20:29
 14/14 anonim válasza:
Előbbi , az is lehet hogy a processzor a ludas mert korábban túl let hajtva. Futtas le egy tesztet
2016. márc. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!