Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendszeres kék halál, fagyás,...

Rendszeres kék halál, fagyás, de miért?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje kék halált kapok.

Elmondok minden infót amit tapasztaltam.

Rend szerint,ez a jelenség leginkább böngészés közben van.

A legtöbb kéhalál ez:physical memory dumping to disc,

elszámol 1-100ig,és restart.Illetve külömböző sys file-okra hivatkozva van kékhalál.Mindig más sys file-t jelenit meg,pl : ntfs.sys-t is többek közt.

Játék közben az van hogy megáll a kép,és a hang egy ponton,és ennyi volt.Ott megfagy.És resetelnem kell.

Ilyen hogy elinditom a gépet reggel,betölti a windows-t,azonnal kékhalál,és újraindul.Ez után van hogy a böngészőben minden addon,pl:adblock,összeomlik,driverek Amd catalyst összeomlik,és onnan tudom hogy pillanatokon belül kékhalál.Tehát ezeket követendően kékhalál van azonnal.

Még egy érdekesség.:

Ha gépet fel emelem és átrakom máshova,vagy viszem valahova,és leteszem,be kapcsolom,és folyamatos kattogás hallacik.Na de most jön a poén,kiveszem a vincsesztert,és akkor is kattog.És hiába hallgatom,nem tudom hogy honnan jön,de nem a vincseszter.(mert ugye azok adják ezt a hangot,ha sz..akodnak.)

Amúgy a vincseszterem sem hibátlan,HDD sentinel szerint 92%-os,6 szektor hiba található rajta.

Ezt a kattogás elmúlik egy idő után.Kb 15.-ik inditás után végleg elmúlik.,természetesen addig amig más helyre nem viszem.,mert akkor újra ez van.

Memtest86-ot futtattam,nem talált hibát.

Ez egy 4 magos amd asztali számitógép.

Tudna valaki segiteni mitől lehet ez?

2014. febr. 16. 22:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1 hogy veszed ki a winyot ? lehúzol róla minden kábelt és a kezedben tartod ?? :))

egyébként a hibaleírás winyo hibára utal de lehet már régi az oprendszered és tele van szeméttel de az is lehet hogy annyira kevés a szabad terület ot ahol az oprendszer van hogy már nem tud írni és puff kékség

2014. febr. 16. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
2014. febr. 16. 22:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a processzorhűtő ventije csapágyas? Ha leáll a venti, biztonsági okokból a leáll a gép is!
2014. febr. 16. 22:41
 4/14 anonim ***** válasza:

"UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP

Memóriaprobléma, leggyakrabban RAM vagy processzor cache. Oka sokszor túlmelegedés, ellenőrizzük a ventilátorokat".

[link]

2014. febr. 16. 22:42
 5/14 A kérdező kommentje:

A vinyót a kezemben tartom igen.Tehát lehúzom teljesen.

A Windows-t 2 hetente újra rakom.A partición amin a Windows található 120gb szabad hely van.

A második válaszolónak köszönöm a leirást.

Harmadik válaszoló.

Nem.nem áll le.És a kattogó hangot sem az adja.

Amúgy a ventit 2 hónapja vettem újonnan.Freeze torony hütő.

2014. febr. 16. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:

csak akkor adja a kattogó hangot ha vissza rakod a winyot?

de írtad hogy

Na de most jön a poén,kiveszem a vincsesztert,és akkor is kattog

?????

2014. febr. 16. 22:56
 7/14 A kérdező kommentje:
kattog ha benne van a vincseszter,ha nincs.Tehát nem a vincseszter adja a kattogást.
2014. febr. 16. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Ebben vannak okosságok.

De ha ez nem elég, regisztrálj és írjál nekik. [link]

2014. febr. 16. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Táp lesz. Eszi a fene, mindig ezekkel van a gond, nekem volt ilyen, nem jöttem rá, mi lehet. Haver egyből: cseréljünk tápot. Neki lett igaza.

[link]

2014. febr. 16. 23:04
 10/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm.

Tehát úgy gondolod hogy a táp?

És szerinted az is adja a kattogást?

Én spec (mint nem is tudom hányadik válaszoló,a memóriára és a processzorra gondoltam.)

2014. febr. 16. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!