Linux egy hitvallás?
Figyelt kérdés
Nem értem miért viselkednek úgy a linuxot istenítők, mintha a linux valami isten lenne. A linux stabil, a linuxra nem kell driver... Semmivel nem stabilabb mint a felhasználók zöménél a windows. Elhiszem hogy vannak esetek amikor valakinek a gépén az akkor aktuális windows verziók közül valamelyik nem szuperál és a linux viszont igen. Őket megértem miért szeretik, de miért képtelenek egyes linuxosok azt felfogni ha valaki nincs megelégedve a rendszerrel. Rengeteget olvastam már e témábban, meg több disztrót is kipróbáltam de valahogy mindig ugyanott kötöttem ki. A hibáktól nem mentes, de hasznáhatóbb rendszernél. Ha valaki nem tudott sokadik megadott kérdésre sem válaszolni akkor támadt, hogy én vagyok a fa*z. Ok jogos, valóban nem értek hozzá, kezdő vagyok, de a linux közösség "support" ennyit tud nyújtani akkor nem is csodálkozom hogy csak ennyi embernek kell (még ingyen is)ez az oprendszer.2014. febr. 15. 19:06
11/14 anonim válasza:
Hogy melyik ablakkezelo jonne be Neked, azt nehez megmondani. Valaki a gnomera eskuszik, valaki KDE-re, en inkabb a konnyu ablakkezeloket szeretem, mint pl. az XFCE4, Cinnamon (Linux Mint fejleszti, mar "gnomtol fuggetlen lett), vagy LXDE.
Zenelejatszo temaban probalkozz a Bansheeval, vagy a Rhythmboxal.
12/14 anonim válasza:
File Managernek en Midnight Commandert hasznalok. Konquerorral se volt meg soha problemam.
Probald ki a GNOME Commandert.
13/14 A kérdező kommentje:
Ha kde ablakkezelőset használok akkor a krusader marad, mert ha már windowshoz hasonlítom, akkor szebb mint a tc, meg van olyan jó is. Gyakorlatban melyik a gyorsabb a gnome vagy a kde?
2014. febr. 16. 18:09
14/14 anonim válasza:
Milyen konfigra raknad? A KDE a legeroforrasigenyesebb, a Gnome szerintem gyorsabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!