Windows javítása nem sikerül. Mit csináljak?
Helló! Az lenne a problémám, hogy sehogy se jön be az xp, se csökkentett módban, sehogy se. Ez az üzenet jön be: "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található: <Windows root>\system32\hal.dll. Telepítse újra a fenti fájlt." Nem szeretném megint újratenni a gépet, hiszen nem rég volt újratéve, ezért megpróbálkoznék a cd-ről való javítással. Betettem a cd-t, sikeresen beállítottam hogy a cd-ről bootoljon, elindítom, de más jön be a windows telepítőnél, mint ezen az oldalon: [link] . Az oldalt segítségül vettem volna, mert ilyet nem csináltam még, de az a baj, hogy nekem nem jön be ez a 2. pontnál a kép, hanem azonnal a két partíció jön be, hogy formázzam stb. Nem tudom hogy mit csináljak. Ötlet? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Az nagyon érdekes ha nem jön be azaz üdvözlőképernyő, ha végképp nem megy szerezz másik xp lemezt! Ha bejön nyomj egy J-t. Nagy fekete ablak lesz, felajánlja h jelentkezz be a Win-be és te be is fogsz. Majd a köv parancsokat add ki: bármit kérdez mondj igent:
fixboot
fixmbr
chkdsk /r /f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!