Vettem egy tp-link wr740es routert de nem sikerül feltelepitenem. Valaki írja le nekem értelmesen. Ki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Win7em van.2013. nov. 14. 16:35
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nem segitett. Egyébként diginél vagyok és laptoprol probálnám de beteszem a cd-t és amikor kiválasztanám a setup-ot akkor nem csinál semmit
2013. nov. 14. 16:51
3/3 Komplikato válasza:
Routert soha nem kellett telepíteni, mivel az a géptől független különálló hardware elem. Be kéne állítani. Némelyikhez adnak segédprogramot, amivel állítólag könnyebb beállítani. Sokak tapasztalatai szerint az ilyen programok vagy semmivel nem teszik egyszerűbbé vagy még el is szúrják a beállítást.
A router beállításai a kézikönyvben, esetleg a dobozán és/vagy magán a routeren lévő IP cím bepötyögésével egy tetszőleges böngésző programban elérhetőek. Ehhez nyilván össze kell kötni a gépet a router valamelyik LAN csatlakozójával. És ilyenkor nem baj ha a bejövő net már be van kötve a WAN csatlakozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!