Elveszet a tp-link cd ém és nem tudom feltelepíteni a gépemre a tp-link tl-wn422g-t. Hogy kéne megcsinálni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 13:17
1/12 anonim válasza:
Úgy kéne megcsinálni, hogy beütöd a google-be azt, hogy "tp-link tl-wn422g driver" majd rákattintasz az első találatra.
2/12 A kérdező kommentje:
leszedtem és megcsináltam amikor azt irja hogy illesztő profram frissítése / keresés a szamítógépen / és ott hogy tallózás ott mit kéne csinálni ?
2013. nov. 12. 13:35
3/12 anonim válasza:
Keresés az interneten, vagy betallózod a mappát ahova leszedted.
5/12 A kérdező kommentje:
Sikerült csak az a baj hogy azt irja ki hogy:
A KAPCSOLÓDÁS NEM SIKERÜLT
2013. nov. 12. 13:42
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a számítógép korlátozott csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik a következő:TP.LINK_DC771E
Problémamegoldás
ez mi?
2013. nov. 12. 13:43
7/12 A kérdező kommentje:
ottvan a netalul csak egy felkiáltó jell van rajta
2013. nov. 12. 13:45
8/12 anonim válasza:
Az, hogy a router nem csatlakozott z internetre. Ha nem állítottad be a csatlakozási adatokat a netes felületen akkor nyisd ki a használati utasítást és tedd meg.
9/12 A kérdező kommentje:
Hol kell beálítani?
2013. nov. 12. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!