Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha kicserélem az alaplapot a...

Ha kicserélem az alaplapot a gépben fog megváltozni?

Figyelt kérdés
Mindennek meg fog változni a paraméterei? Minden dologból más kellesz? pl: RAM, videókártya? És a processzor már rajta van az alaplapon? Az azzal együtt jár?

2014. jan. 20. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem mennek az USB portok, annak két oka lehet (vagy több :).

1. Elromlott az alaplap USB-ért felelős része. Ezen segíthet az alaplap cseréje,de láttam már olyan megoldást ahol egy PCI-USB kártyával oldották meg a kérdést.

[link]

2. A régebbi rendszereknél (XP) az USB-hez külön drivert kellett telepíteni, mert alapból nem tartalmazta azt. Ez lenne s szerencsésebbik eset.

UI: Azt már írtam, hogy amúgy a gép nem lesz sem jobb, sem gyorsabb, legfeljebb működni fog az USB.

2014. jan. 20. 20:46
 12/16 A kérdező kommentje:
nem én akarom szerelni
2014. jan. 20. 20:47
 13/16 csacsi2 ***** válasza:

"Hogy tartozik ide a VGA?"

Így:

"A VGA nem a videókártyá ból van?"

"és hogyan lehet megtudni hogy nekem integrálva van-e?"

Neharagudj, de nem vagy egyszerü eset...Úgy tudod meg hogy elolvasod mi van ráírva az alaplapra és utánnanézel a neten!

Még mindig egy alaplapról beszélünk eszközök nélkül vagy már teljesen másról?!

Eddig annyi hogy nem jár az alaplaphoz bónusz (processzor vagy egyéb), de ha alaplapba van integrálva akkor bele van építve.

kismillio alaplap van...

2014. jan. 20. 20:47
 14/16 A kérdező kommentje:
én szeretném hogy működjön az USB portok, és hogy ne DDR2 legyen hanem DDR3
2014. jan. 20. 20:52
 15/16 A kérdező kommentje:

Ja, elfelejtettem mondani hogy, elvittem a szerelőhöz és beleszereltek nekem egy ilyet [link]

De a régiek még mindig nem működnek :(

2014. jan. 20. 20:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Ha semmivel nem lesz jobb, akkor minden alaplap egyforma?
2014. jan. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!