Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8 vagy 8.1 a jobb, mi...

Windows 8 vagy 8.1 a jobb, mi a külömbség?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Windows 7 SP1 :-)

A felső kettőből a 8.1, de régebbi hardverekkel, amivel még a Win7 és még a Win8 is ment lehetnek gondok.

Felhasználó szinten a legnagyobb különbség, a start képernyő gomb elhelyezése a szokásos startmenü gomb helyén, illetve egyszerre akár több WinRT alkalmazást is tudsz futtatni ha jól tudom osztott képernyő szinten.

De mindenképp vedd meg ha használni akarod, mert a törések instabillá teszik a rendszert.

2014. jan. 19. 16:12
 2/3 anonim válasza:
A 8.1-es olyan mint egy szervizcsomag.Szerintem azt használd ha már 8-as.
2014. jan. 23. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó jól mondja 8.1 az a a as frissitése semmiféleképen nem ajánlom a windows 7 et mert régi vacak szar eleget szoptam vele. Ha már 7 akkár inkább vissza a vista mert még azis jobb mint a 7 es D
2014. jan. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!