Számítógép vagy Konzol?
Sziasztok,egy olyan kérdésem lenne hogy konzolt vegyek vagy számítógépet rakassak össze magamnak?
Nagyon sok profi van itt a GYIK-on akik már össze írtak nekem egy gépet 120,000Ft-ért,de eszembe jutott hogy nem rég megjelent a PS4 ami kicsivel drágább.
Itt jön aztán a bökkenő,sajnos nincs FHD-s TV-m meg a játékok is egy vagyon,meg aztán kell fizetni azért hogy tudjak játszani online(-_-)szóval érdemes gyűjtenem egy FHD-s TV-re (max 70e) vagy gépet rakassak össze magamnak?
Konzolba egyébként az tetszik hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul,BF4-en PC-n meg eléggé hardscore játékosok játszanak,readásul ilyen 30e Ft-os gamer egerekkel meg ilyenek.
Viszont PC-be az a jó hogy rengetek olyan játék van amit nem adnak ki konzolra,meg konzolra minden játék 18e Ft kiszálítással 19e Ft ami eléggé túlárazott,pc-n le is tudom tölteni (kövezzetek meg,és tudom is hogy szemétség lopni de ha nincs miből megvenni).
Szóval míg konzolon talán 1 hónapba egyszer tudnák játékot venni,addig PC-n annyit tolhatok amennyit akarok,de venni is többet tudnák mert ott a stream ami nagyon olcsó tud lenni.Szóval szerintetek mi legyen?
Jah és PC-n azért szeretem ha sok FPS-em van mert akkor olyan érzésem van hogy fú nem vagyok hátrányban,ezen a gépen amivel írok a COD 2-vel is csak 70 FPS-em van,haveromnak meg volt 250 FPS-e amit ugye szemmel nem lehet már érzékelni mármint a külöbséget,csak épp annyi szokott lenni hogy én is löttem ő is lőtt,meggaltam erre nézem a visszajátszást és mit látok? Na igen az én fegyverem el sem sült csak nálam,de ő nála nem...
PS4 meg stabil 60FPS mindenkinek :)
Amúgy meg mentek a +-ok :)
Akor lehet neked is jobb lenne a konzol.
Stabil 60fps-rol azert annyit szeretnek mondanu, hogy ezt nem minden jatek eseten tudjak hozni. BF4-nel lehet pont de, de nem az osszes jateknal van 60 FPS.
War Thunder meg igen, kijott PS4-re, egyebkent itt megnezheted a Store-bol most megvasarolhato jatekokat: [link]
Elejen kerdezi a nyelvet, US vagy UK-t valaszd ki.
Nem számít hogy 60 vagy 30,de legalább állandó és nincsen senki fölényben,PC-nél sajnos több esetben ezt tapasztaltam,pl az hogy az én 4e Ft-os egeremmel nem tudok olyan precízen célozni mint mondjuk egy gaming egérrel ami 4600dpi-s,én egerem asszem 2000dpi...
Amúgy a Magyart mért nem választhatom? Mert van olyan h Hungary...
Igazából választhatod, csak évekig nem volt magyar Store, így az összes magyar UK vagy US Store-ra regisztrált.
Kb egy éve létezik a magyar, és kezdetekben nem volt valami jó a felhozatal, mára már egész jó, szinte megegyezik a UK Store felhozatalával, viszont ha megnézed az árakat, a magyar jóval drágább.
Ha nem akarsz játékokat venni Store-ból (ami PS3 esetén érthető, mert sokkal drágábban adják a játékokat, mint boltba kapható, PS4-nél mivel boltba is rohadt drága, így nagyjából ugyanannyi) akkor végül is jó a HUN Store, de a PS+ előfizetés is drágább, igaz, évente csak 1200 ft-tal, ami nem olyan sok, de akkor is drágább, és semmivel sem jobb a magyar Store, szóval ez miatt inkább UK vagy US Store-ra regisztrálnék (1 éves előfizetés US: 12500, UK: 12800, HUN: 14000 forint). HUN Store előnye, hogy ha jól tudom tudsz bankkártyával is feltölteni, szóval nem kell feltöltőkártyát venni, de ha livekodok.com-ról veszed a kódot akkor is utalással tudsz venni feltöltőkártyát, szóval ki sem kell mozdulni a lakásból.
Bár magyar Store előnye, hogy ha minden igaz nem csak 25 és 35 fontos kártya van (pontosabban ennek a forintba átváltott értéke), hanem ha látsz egy játékot mondjuk 2000-ért, akkor 2000-ret von le a kártyádról, és nem kell ez miatt 8200-at elköltened. Igaz, hogy a maradék pénz ott van a PS Wallet-edben, tehát bármikor bármire elköltheted, de akkor is feleslegesen kell többet kiadnod.
Szóval mindkettőnek van előnye hátránya, magyarnál akármennyivel feltöltheted a számlád, UK vagy US viszont olcsóbb.
Egyébként, ha vársz pár hónapot, akkor PS4-et még gyártó garival is tudsz venni használtan. Mert elején hirtelen mindenki felvásárolja, aztán anyagi gondok, még sem kell, megunják, stb és eladják. Ekkor már szép kis összeget megspóroltál. Tv-t is vehetsz használtan. Az is nagyobb, jobb és olcsóbb lesz úgy.
Ps4 játékokat meg pár hónap múlva kb fél áron lehet venni használtan. Érdemes figyelni amazon-t, vaterát.
Jó ötlet,csak nem szeretek cuccokat venni használtan,mondjuk a játékok jó ötlet de az más,de elektronikai meg ruha dolgokat nem szeretek használtan venni,csak is újjat amit én bontok ki meg minden,szeretem az új dolgok illatát :D
De az biztos hogy ha lesz PS4-em veszek hozzá pár használt játékot,mert ez így nem buli hogy 18+1k kiszállítás tehát 19e Ft-os minden játék.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!