Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopot akarok venni de nem...

Laptopot akarok venni de nem 2 évre.200ezer ft körül játékra is használható laptopot lehet találni? Milyet ajánlanátok? Vagy max ingyen hitelre 300 ezerig még belefér.

Figyelt kérdés
8GB Ram-al,flash HD vel és min.i5 ös procival hogy jönne ki árban és mit ajánlanátok?

#laptopvásárláselőtt
2014. jan. 15. 16:59
1 2
 1/13 PearlDiver válasza:
200 ropiért már lazán találsz erős gamer notit, állítgasd he az születési.hu szűrőjét igényeid szerint, és válogass kedvedre.
2014. jan. 15. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:

A mit?

Ilyen hibrid tablet laptop is van ennyiért?

2014. jan. 15. 22:26
 3/13 PearlDiver válasza:

Sorry vagyok, arukereso.hu-ra gondoltam, android autocorrect meg jobban tudja :)

szóval én ezt az asust csak javasolni tudom, ráadásul relatíve olcsó:

[link]

Nekem eggyel gyengébb van (K55VD) de azon is elég jól elfutnak erősebb játékok (AC3, CoD Ghosts).

Ha nem elég, javaslom hogy válogass innen:

[link]

2014. jan. 16. 08:16
 4/13 PearlDiver válasza:

Ha meg nem ragaszkodsz az Intel procihoz de bejön a 4 magos, akkor ezt ajánlom:

[link]

2014. jan. 16. 08:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Én egy lenovo g500-ast használok.

Radeon 8750M 2 GB

8 GB DDR3

1T WD

i7 3.2 GHz processzor

2014. jan. 16. 19:17
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez milyen laptop?

Megéri?

2014. jan. 20. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Az árát megéri, de játszani nem fogsz rajta.

Értem én, hogy 4 mag, meg minden, deeeee... Hogy írjam le szépen.... Annyit ér az a processzor széria, mint egy guriga takony.

A videókártyáról: Intel HD.... Filmezésre, netezésre, de semmi másra.

A laptop márkájáról: Na erről inkább nem írok, mert úgy is cenzúrázná az oldal :)

Adnak hozzá garanciát 2 évre,de vajon hol végzik a garanciális koreában? Mellesleg az ALDI-gari híresen rossz.

Illetve: Maga az operációs rendszer 30000 HUF. Ebből ki tudod számolni, hogy ez egy 120 körüli konfig, ami bizony arra utal, hogy nem igazán sorolható a minőségi termékek közé, ha figyelembe veszed, 4 magos processzorral operál. Nem éri meg...

Ha játékra akarsz gépet, akkor én még mindig ajánlom a Lenovo G500-ast, amit fentebb említettem, illetve kis kitoldással Y510-est, ami specifikusan játékra lett összeszerelve.

2014. jan. 20. 20:12
 8/13 PearlDiver válasza:

Haha Medion Akoya :) aranyos. Tréfás dolog hogy milyen tulajdonságait emelik ki a leírásban.

Laptopot olyan boltból vegyél, ahol értenek is hozzá... olvasd el a bolt értékeléseit, és onnan látni fogod hogy érdemes-e vele foglalkozni.

A kolléga által többször említett Lenovo nekem is tetszik!

2014. jan. 20. 23:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg jó.

Egyedül a kijelzőjére panaszkodtak hogy néha előjött pihelhiba de amúgy szuper laptop így a leírások olvasgatása után.

2014. jan. 21. 14:26
 10/13 A kérdező kommentje:

És erről mi a véleményetek?

[link]

2014. jan. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!