Laptopot akarok venni de nem 2 évre.200ezer ft körül játékra is használható laptopot lehet találni? Milyet ajánlanátok? Vagy max ingyen hitelre 300 ezerig még belefér.
A mit?
Ilyen hibrid tablet laptop is van ennyiért?
Sorry vagyok, arukereso.hu-ra gondoltam, android autocorrect meg jobban tudja :)
szóval én ezt az asust csak javasolni tudom, ráadásul relatíve olcsó:
Nekem eggyel gyengébb van (K55VD) de azon is elég jól elfutnak erősebb játékok (AC3, CoD Ghosts).
Ha nem elég, javaslom hogy válogass innen:
Ha meg nem ragaszkodsz az Intel procihoz de bejön a 4 magos, akkor ezt ajánlom:
Én egy lenovo g500-ast használok.
Radeon 8750M 2 GB
8 GB DDR3
1T WD
i7 3.2 GHz processzor
Az árát megéri, de játszani nem fogsz rajta.
Értem én, hogy 4 mag, meg minden, deeeee... Hogy írjam le szépen.... Annyit ér az a processzor széria, mint egy guriga takony.
A videókártyáról: Intel HD.... Filmezésre, netezésre, de semmi másra.
A laptop márkájáról: Na erről inkább nem írok, mert úgy is cenzúrázná az oldal :)
Adnak hozzá garanciát 2 évre,de vajon hol végzik a garanciális koreában? Mellesleg az ALDI-gari híresen rossz.
Illetve: Maga az operációs rendszer 30000 HUF. Ebből ki tudod számolni, hogy ez egy 120 körüli konfig, ami bizony arra utal, hogy nem igazán sorolható a minőségi termékek közé, ha figyelembe veszed, 4 magos processzorral operál. Nem éri meg...
Ha játékra akarsz gépet, akkor én még mindig ajánlom a Lenovo G500-ast, amit fentebb említettem, illetve kis kitoldással Y510-est, ami specifikusan játékra lett összeszerelve.
Haha Medion Akoya :) aranyos. Tréfás dolog hogy milyen tulajdonságait emelik ki a leírásban.
Laptopot olyan boltból vegyél, ahol értenek is hozzá... olvasd el a bolt értékeléseit, és onnan látni fogod hogy érdemes-e vele foglalkozni.
A kolléga által többször említett Lenovo nekem is tetszik!
Amúgy tényleg jó.
Egyedül a kijelzőjére panaszkodtak hogy néha előjött pihelhiba de amúgy szuper laptop így a leírások olvasgatása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!