A minecraft (tört) szerverem nem akarja generálni a világot stb. Mit csináljak?
Sok magyar nyelvü videót megnéztem sok félét megpróbáltam (hamachi nélkülit) és sehogy sem akarja a világot generálni. Mit kéne csinálnom? Az szokott történni hogy meg csinálom a start fájlt és a craftbukkitot is letöltöm (azt a verzió számut amilyen a minecraftom) és elinítom és ezt írja ki:
C:\Users\ubul\Desktop\Bukkit Pre-Made Server 1.6.2>java -Xmx1500M -Xmx1500M -jar
craftbukkit.jar -o false
A megadott nevet (java) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső
parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
C:\Users\ubul\Desktop\Bukkit Pre-Made Server 1.6.2>PAUSE
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
Aki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm.
"A megadott nevet (java) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső
parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként. "
Magyarul van.... El se indul a szerver mert vagy nincs fent java, vagy a java-s PATH változó nincs jól beállítva.
A bat fájlban a java parancsot cseréld ki a javaw.exe helyére.
Pl.: C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe -jar asd.jar -Xmx....
Beírtam ezt: C:\programfájlok (x86)\Java\jre7\bin ( -Xmx1500M -Xmx1500M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
És ugyan az. Mit csináltam rosszul?
Csak pár dolgot kell ellenőrizned:
-fenn van-e a java
-kliensed verziója egyezik a szerverével
-leellenőrzöd start.bat -nak a szövegét (másold ki bukkit oldaláról)
-ha így sem menne: a környezeti változóknál kell megadni elérési utat. google---> Add java path (vagy valami hasonló...)
Így mennie kell.
C:\programfájlok (x86)\Java\jre7\bin nem elég mert a bin csak egy mappa nem futtatható fájl...
Inkább próbáld meg ezt:
C:\programfájlok (x86)\Java\jre7\bin\javaw.exe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!