Miért ilyen nehéz Minecraft tört szervert csinálni? Crack-elés miatt lehet rossz?
Igen, átállítottam, mindig azzal kezdem.
Amúgy az mire jó? A false az ugye hamist jelent. Ha online akarok játszani, akkor miért nem lehet true-n hagyni?
Amúgy visszatérve a crackelésre... Modolni sem tudom, mert más mappák vannak benne, nem hivatalos a játék, torrent oldalról szedtem le.
Online-mode azt jelent, hogy megvetted a játékot tehát ha true akkor igen ha false akkor nem. Hamachis ip-t beírtad?
Hamachin egy csoportba vagy azzal akivel játszani szeretnél?
Egyáltalán a szerver elindul? Mert ha igen és te be tudsz lépni haverod nem akkor kapcsold ki a tűzfalat.
Hamachin össze vagyunk kapcsolódva egy szobába, és be van írva a propertis-be az ip-je is. A szerver elindul, onnan fel is lehet menni, de másik gépről nem megy.
Tűzfalnak utánanézek...
Nana! Server.properties-be tilos IP-t írni, kivéve nagyon extrém esetekben, amikor elég bonyolult otthoni hálózatod van, nem tudom, pontosan mi is ez az eset, de az 99%-ban üresen kell hagyni! Mennie kellene úgy. Ha Hamachival nem megy, akkor routert kellene forwardolni (ha a szerver gép router mögött van). Igazából tök felesleges a Hamachi, sok a gond vele. Meg kell egy tört kliens, szinte mindegy milyen, MineShafter, Minecrack, meg amiket ismertek, mind jók lesznek.
Online-mode : false pedig megkerüli a Mojang authentikációját, szóval nem használja a Mojang fiókot. Viszont nem olyan biztonságos, így a szerverre érdemes egy AuthMe plugin, vagy hasonló, de ha csak baráti társaságban játszotok, ez nem szükséges.
Pedig mindenhol elmondják hogy kell az ip... a hamachisat írtuk be.
Nekem két hálózatom van, az egyik az internetezős, a másik a hamachis, mindkettőhöz külön ip van.
A szerver gépen gondolom hasonló módon van (ugyanúgy Win7 fut rajta), de még nem néztem a hálózatokat.
Forwarding mit jelent?
És ha a "sima" kliensen csinálom miért nem működhet? Régen (nagyon régen) sikerült már beüzemelnünk egy szervert, de akkor is a hivatalos (viszont crackelt) klienssel csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!