Érdekelne valakit/érdemes elkezdeni egy olyan blog (ot) ami egy nem túl népszerű srác mindennapjairól, tanácsairól szól?
Figyelt kérdés
Nem egy tipikus, unalmas blogra gondolok, ahol az író leírja hogy mit evett miből van házi, hogy égették be, hanem tipikus kérdésekről, problémákról írnék személyes tapasztalat alapján. Vagy valami ilyesmi. Még én sem tudom pontosan, csak valami olyasmire gondoltam amit nem túl népszerű tanulók olvashatnának.
Két évig blogoltam könyvekről, filmkritikákat írtam, úgyhogy van tapasztalatom, sikerem viszont nincs :P Éppen ezért hagytam abba, de ez idő alatt sokat fejlődött az íráskészségem. Remélem.
16/F
2014. jan. 13. 16:25
1/2 SimkoL válasza:
Annak idején - 1978 - mikor bekerültem egy szakközépiskolába semmitmondó külsővel - 50 kg, 167 cm - rendelkező fiú voltam. A 28 osztályban vegyesen voltak fiúk, lányok vagy csak ez-az. Két-három év alatt én lettem a suli mindenki által ismert ismert arca, egyénisége. Apró dolgokból, pl. kötelező volt az iskola köpeny nekem fiú létemre piros pettyes galléros volt :) 'felépítettem magam'. Végül is azt is hozzá kell tenni, hogy ki voltam tiltva matekóráról, mert többször is beégettem a tanárt 'szakmailag' így a nevelők nagy része is elfogadott :). Legyél egy egyéniség - 50 évesen hosszú hajam van, hajnyíróval borotválkozom néha :) -, de emellett huszon sok évet dolgoztam a rendőrségen, komoly beosztásban, három gyerekem és három unokám van.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, a megértést és a tanácsot! De igazából nem vagyok kiközösítve vagy bármi, csak olyan normális vagyok... vagyis én sem tudom milyen. Na mindegy xD.
2014. jan. 14. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!