Érdemes használt psp-t venni népszerű internetes aukciós oldalakon használtan?
Szerintem meg alig van olyan, amit MAC donalds-ból hozatnak.
De én pl. sosem vennék aukciós oldalakról, inkább várok 2-3 hónapot amíg lesz pénzem hogy üzletbe vegyek bármilyen elektronikus dolgot, mert ki tudja, hogy a gazdája vigyázott-e rá.
Biztos van olyan, aki nagyon vigyázott rá, de az ellenkezőjéből is sok van.
Ja és az auchan-ba most a 2000 30000 ft-ba kerül, vaterán se nagyon tudnál sokkal olcsóbban venni (de ugye még kell hozzá memókártya meg tok sem árt, de a vaterán sem biztos, hogy adnak hozzá)
Megéri venni...de csak a 2004-es változatot a 3004-es en csúnyább a kép és drágább is a pspgo-hoz meg nncs umd töltögethetsz hozzá mindent az 1004-es pedig sokkal elmaradottabb a 2004-nél.
Szóval ha psp-t akarsz venni akkor 2000-eset és flashelve vedd szerintem....30.000ft-nál többet ne adj ki érte.
3000-nek sem csúnya a képernyője, nekem 2000 van, de ismerősömnek volt 3000 és szinte ugyanaz volt, az talán még egy kicsivel jobb.
De én ha elromlana a mostani akkor is 2000-t vennék.
Auchan-ba most 30000 a 2000, az biztos jó, mert bármilyen is, lehet flashelni, és szerintem egy 4 Gb-s kártya a minimum, meg egy tok sem árt.
Ez így összesen 40-ből megvan, és tudsz játszani mindennel.
Ha kell segítség flasheléssel, írj egy PM-et
PSP Slim vs. PSP Fat ELŐNYÖK: /Slim szemszögéből/
+ 33%-al könnyebb (280g helyett 189g)
+ 19%-al vékonyabb (23mm helyett 18.6mm)
+ Akkumulátortöltés USB-porton keresztül
+ Gyorsabb játékbetöltés
+ Hatékonyabb akku-kihasználás
+ WLAN gomb átköltözött a PSP tetejére
+ Hangszórók elhelyezkedése is megváltozott (alulról felkerült…)
+ Nagyfelbontású videókat és .avi-kat (nem DivX és XviD, sima MjPeg-es) is képes lejátszani
+ Képes TV-re küldeni (AV Componens kábel segítségével) a psp-képernyőjén megjelenő videóanyagot /film, játék…/
+ PSP Slim 64MB memóriával rendelkezik (32 MByte-tal több mint a FAT-é)
+ “Piano Black,” “Ceramic White,” és “Ice Silver” színváltozatokban kapható (kezdetben.. azóta van Vérvörös és Menthol Zöld is)
+ Fut rajta a 3.90-es FW-rel érkezett Skype ! (Pufin nem megy)
+ Kényelmesebben elfér a farzsebben :)
PSP Slim vs. PSP Fat HÁTRÁNYOK: /Slim szemszögéből/
- Nincs infra-port
- Borzasztó UMD-slot
- Jóval gyengébb anyagminőség
- Slim-ek akkuja nem jó a Pufi PSP-be, Pufijé viszont jó a Slim-be (Pandora módszer, Downgrade miatt szükséges)
——————————————————-
PSP Slim 3000 vs. Slim ELŐNYÖK: /Slim 3000 szemszögéből/
+ Nagyobb kontraszt és több (kb. 16,8 millió) szín (sokkal szebb a képernyő)
+ Tükröződésmentés képernyő (napfényben is jól látható a kijelző)
+ Gömbölydedebb kialakítás (állítólag így jobb kézbe fogni)
+ Beépített mikrofon (azoknál a játékoknál lehet majd használni, amelyek támogatják a headset-et)
+ Kezdetben 3 színben lesz kapható: PSP-3000 PB (Piano Black /zongora-fekete/), PSP-3000 PW (Pearl White /gyöngy-fehér/) és PSP-3000 MS (Mystic Silver /misztikus ezüst/)
PSP Slim 3000 vs. Slim HÁTRÁNYOK: /Slim 3000 szemszögéből/
- 20-30 perccel kevesebb játékidőt biztosít a gyári akku (a megnövelt kontrasztértéknek köszönhetően…)
- Az újabb alaplaptípusnak köszönhetően nem biztos, hogy lehet hackelni…
Még további változás: a hátlapon elhelyezkedő kisebb “UMD-gyűrű”…
A súly az maradt, ill. a fedélzeti 64MB memória, a CPU max sebessége (333MHz) és a felbontás (480×272) is…
Ez úgy nagyjából igaz, de:
"+ Képes TV-re küldeni (AV Componens kábel segítségével) a psp-képernyőjén megjelenő videóanyagot /film, játék…/ "
A játékot nem fogja tv-n lejátszani, de a filmeket képeket igen.
"+ Gömbölydedebb kialakítás (állítólag így jobb kézbe fogni) "
Alig lehet észrevenni, mind a 3 féle psp volt már kezembe, 2000 és 3000 között észre se lehet venni a különbséget.
"+ Tükröződésmentés képernyő (napfényben is jól látható a kijelző) "
A jól látható kicsit túlzás.
LáthatóBB, de nyáron így is nehéz lesz látni napfényben.
Úgy emlékszem már válaszoltam, de most eltűnt.
Pedig nem írtam semmi csúnyát (asszem).
Röviden nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!