S. O. S rossz lett a gépem az egyik pillanatról a másikra? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Nagyban játszottunk online játékot amikor kattintottunk az egérrel és az egész képernyő ilyen érdekes kék színű lett.mármint a kontrasszt vagy nem tudom mi.Hogy állítsam vissza?ez valami vírus?mi ez?mit csináljak?2014. jan. 5. 19:51
2/4 Peti1987 válasza:
Kékes lett a játék vagy kék háttér alapon fehér szöveg? Az elsőnél videokártya megfogja adni magát a másodiknál újra indít aztán szvsz.
3/4 A kérdező kommentje:
egész képernyő halványkék lett,akármit csinálok mindig ilyen és facebook,minden ilyen nem csak a játék már újraindítottam a gépet,de semmi.mit tegyek?
2014. jan. 5. 20:40
4/4 A kérdező kommentje:
de nem kék halál,mert utánanéztem és az nem olyan.egész gépem ilyen érdkes kék kontrasszt vett fel,de bármit csinálok sehogy se megy ki ez a szín
2014. jan. 5. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!