Mi lehet a gépem baja? Fontos.
Van a géppel 1-2 problémám..
1. Feltelepítettem a gépre az XP-t de ami a géphet van VGA Driver az nem jó.. Valamiért nem kompatibilis pedig eddig is ugyan azon a gépen, ugyan azon az operációs rendszeren kompatibilis volt... Most viszont nem fogadja el és netről kellett másikat letöltenem.. (RADEON 9200 a gyári és RADEON 9250-et tudtam leszedni..)
2. Valamiért ha bekapcsolom a gépet akkor van 1 háttérben futó folyamat ami 99%-ban terheli a gépet (eddig ezt sem csinálta) és csak akkor tudom használni a gépet ha azt kikapcsolom, viszont akkor meg nem érzékeli a hangkártyát.. Ha nem kapcsolom ki akkor kell 10 perc mire rendesen betölti a böngészőt és a weboldalakat nem tölti be..
Mi lehet a baj?? Valaki segítsen! Fontos lenne..
1. VGA driver általad megoldva.
2. Az alábbi szöveget másold ki egy txt fájlba, majd a txt kiterjesztést nevezd át bat kiterjesztésre és futtasd le. XP alatt újraregisztrálja a Windows Update szolgáltatást, viszont így csak az egyszerű Windows Update frissítések lesznek elérhetők, a Microsoft Update nem! Amennyiben újra a Microsoft Update-et kívánja használni, egyszerűen látogasson el a [link] oldalra!
echo off
cls
@echo svchost.exe 100szazalek CPU hasznalat javitas?
@echo - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@echo Ezzel visszaall az egyszeru Windows Update hasznalatra
@echo a Microsoft Update hasznalatarol!
pause
cls
net stop WuAuServ
cls
@echo A Windows Update visszaallitasa, turelmet...
echo off
REGSVR32 WUAPI.DLL /s
REGSVR32 WUAUENG.DLL /s
REGSVR32 WUAUENG1.DLL /s
REGSVR32 ATL.DLL /s
REGSVR32 WUCLTUI.DLL /s
REGSVR32 WUPS.DLL /s
REGSVR32 WUPS2.DLL /s
REGSVR32 WUWEB.DLL /s
@echo OK...
cls
net stop WuAuServ
cls
@echo Fajlok torlese...
del "%windir%\SoftwareDistribution\*.*" /S/Q/F
@echo OK...
cls
@echo A Windows Update inditasa...
net start WuAuServ
@echo OK...
cls
@echo Kesz...
@echo Lasd meg: www.afterfix.net Windows es Office javitasok egyben!
pause
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!