Nem tölt be a gépem, mi lehet a baja?
majdnem 6 éves gép eddig semmi bajom se volt vele csak most nem akar bekapcsolni... Eddig mikor bekapcsoltam sípolt egyet (nem arra a sipolásra gondolok ami akkor szokott lenni amikor valami baja van a gépnek...) és elkezdett betölteni a bios aztán meg a windows... Annyi történt hogy befagyott a gép, megveregettem a gépet aztán meg restartoltam és nem akart bekapcsolni... se sípolás se bios betöltés se semmi csak annyi hogy felpörögtek a ventillátorok... :/ Valaki megtudná mondani egy konkrétan hogy mi lehet a baja? én személy szerint a proci meghibásodására gondolok, mert ha hűtés baja lenne akkor sípolt volna.. Válaszokat előre is köszönöm...
Gép:
Gigabyte ga-945gzm-s2
intel pentium d 2.80 ghz
4 gb ddr2
nvidia geforce 9600 gt
Szerintem nem a procival van gond. Valószínűbb érintkezés zavar.
(de a táp-alaplap hiba is valószínűbb, mint a cpu)
6 év után bármi megadhatta magát. Tápra tippelek. (Próbáld meg áramtalanítani,konnektor kihúz-vár-visszadug. Hülyeségnek hangzik, de nekem régen volt hasonló esetem, akkor segített. Ideig óráig, mert a táp végül végleg megadta magát.
Érintkezési hiba is lehet. Csatlakozók kihúz-portalanít(sűrített levegős palackkal)- bedug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!