Nektek már meg van az ECDL vizsga?
Én az érettségi mellé kaptam.
Az ECDL nem nagy szám, nem kell ráparázni.
Én mikor megcsináltam a Gazdasági Informatikus OKJ tanfolyamot, amellé kaptam. Mert vizsgamentességem volt az OKJ végzettség miatt. Ez volt 2003 -ban, azóta sose vettem hasznát, mint ahogy a Gazdasági Informatikus végzettségnek se.
Szóval ne parázz, mert a magyar munkaerő piacon szarba se nézik az ECDL. Arra jó hogy lehúzzák az embereket egy csomó lóvéval. Elvileg arra hivatott találták ki, hogy legyen egységes viszonyítási alap az EU -ban a számítógép ismeretből, amit minden EU ország elismer. De ha külföldön nem tudsz vele munkát vállalni, mert úgyis a legalja munkát kapod, ha csak nem vagy valami agytröszt Informatikus, tárgyalási szintű nyelvismerettel.
Ha lány vagy, és olyan területen ami nem szakirány, de szükséges a PC alapszintű használata, ott esetleg jó pont lehet, de nem perdöntő, mert nem nyújt nagyobb tudást, mint amit a gimibe szereztél, a számítógépekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!