ECDL vizsgan gondolkodom. Erdemes letenni? Hogyan zajlik?
Középszintű informatika érettségi egyenértékű az ECDL-el (legalábbis 2007-9 körül az volt). Tehát érettségis anyagokból, gimis infókönyvekből is tanulhatsz. Az ECDL honlapján pedig ott van, hogy mi a vizsgatematika, az alapján tudsz keresgélni.
Szerintem nem sok embert érdekel, ha megvan az ECDL-ed, de azért nézz körül az állásportálokon, mennyire elvárás.
A Word, Excel ismerete hasznos tudás a mindennapokban is, de ezt nem kell vizsgához kötnöd.
megsúgom, az álláspiacon a kutyát nem érdekli, hogy meg van-e az ecdl vizsgád, csak azt kérik, hogy értsél ezekhez a szoftverekhez, meg az operációs rendszerhez is felhasználói szinten
megtanulni ezeket fontos(akár iskolában, akár magadtól otthon; vagy is-is), de azért külön fizetni, hogy legyen egy ilyen papírod tiszta hülyeség
legalább is szerintem
"Nekem sajna nincsenek infos tankonyveim..."
"hogyan tudnek hozza jutni az info erettsegi tananyagahoz? Van esetleg olyan erettsegi felkeszito tankonyv amiben nagyon reszletesen leirnak mindent?"
Könyvesboltok viszont léteznek, a nagyobbaknak (Libri, Alexandra) pedig honlapja is van, tudsz keresni és rendelni is. Infókönyvet is, érettségi felkészítő anyagot is.
Vannak ingyenes tartalmak is, akár amatőr honlapok, amik ezzel foglalkoznak.
A lényeg az, hogy keress. Google a barátod. :) Ez is egy hasznos ismeret, sőt, talán a legfontosabb is, hiszen ha valamit nem tudsz, kereséssel gyűjtesz róla infókat először. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!