Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Erre a laptopra milyen OS-t...

Erre a laptopra milyen OS-t rakjak szerintetek? (Windows-ban és Linux-ban gondolkodom)

Figyelt kérdés

HP 6735s

AMD Turion Mobile RM-70 (2GHz Dual Core)

3GB DDR2 (800MHz)

256 ATI Radeon HD 3200 (integrált)

300GB SATA-II W.D. HDD

2013. febr. 7. 22:22
 1/2 Komplikato ***** válasza:

A W7-et elbírja szerintem, mondjuk én HD4200-t használtam, de sebességben nem nagy difi és a W7 megette. A proci is bírná, ram is elég.

Linuxból nem tudom évek óta nem követem, akkor a Suse volt a felhasználó barát, nem rég az Ubuntu/Kubuntu volt az, most van aki azt szidja ... és túl sok a variáns. Mondjuk nekem Ubuntu tetszett jelen verzióban is.

2013. febr. 7. 22:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy jelenleg Windows 7 van/volt rajta, de nem tud bebootolni, mert fekete kép és 20 sor szöveg...

Plusz nemtudom miért, de nem mennek a driverek rendesen: Restart után megy minden (1280x800 + touchpad és Aero), de ha megint restartolok/ki-be kapcsolom, akkor 640x480 touchpad nemmegy.

2013. febr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!