ECDL példatárban említenek válaszfájlokat, de a munkafájlok közt nem találom. Hol van, mi az?
Figyelt kérdés
Az alapismereti modulra akarok gyakorolni (az új rendszer szerint), az ecdl.hu-ról le is töltöttem a szükséges adatokat. De vannak ilyen feladatok, hogy pl. írd be ezt meg azt a válaszfájl 1 nevű fájlba. Én viszont ilyet nem találtam. Ez megvan valahol? Vagy ha nem, akkor milyen típusú fájl (hogy csinálhassak magamnak) és hol lesz majd a vizsgán?
Előre is köszönöm!
2013. okt. 22. 17:56
1/1 anonim válasza:
Ez egy worben készített fájl, és válaszfájlnak kell lementeni (mindent a feladat megértéséért!).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!