Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tegnap lett ujratelepíve a...

Tegnap lett ujratelepíve a gépem, win7 re, le is töltöttem azonnal egy skint-t, azóta,70-80% a CPU használatom. Idáig nem volt ilyen magas, az újratelepítés előtt, most meg alapból ilyen 70%, lehet köze a skin hez?

Figyelt kérdés
Ezt a skint töltöttem le: [link]

2013. dec. 22. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Belementem az erőforrás figyelőbe, azt írja, hogy az AVG- van legelöl kb 60% os processzor használattal.

Hogyan tudnám leállítani?? (Már 1 nap alatt ik ki van a fa***-az AVG vel, mert mindenért beriaszt, még be zárni se tudom, ha beriaszt)

2013. dec. 22. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
B*szod ezzel kezdtem az első hozzászólásban, hogy nézd meg mi használja a processzort, ha képtelen vagy mások utasításait követni minek kérdezel itt? Írogathatunk 5 oldalt ha lesz*rod amit mondunk. Töröld az AVG-t és tegyél fel mondjuk avirát vagy a security essentialt
2013. dec. 22. 14:47
 13/14 A kérdező kommentje:

Problémám megoldódott, letöröltem az AVG-t, felraktam az AVast-ot, és most 18% a proci használatom.

Már csak valami svhost használ 10% ot..

Azt nem tudom leállítani...

És hiába jobb kattolok, nincs olyan, hogy ugrás a szolgáltatáshoz.

2013. dec. 22. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt nem is kellene leállítani, hacsak nem akarsz megint valamit elbaxarintani
2013. dec. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!