Tegnap lett ujratelepíve a gépem, win7 re, le is töltöttem azonnal egy skint-t, azóta,70-80% a CPU használatom. Idáig nem volt ilyen magas, az újratelepítés előtt, most meg alapból ilyen 70%, lehet köze a skin hez?
ctrl+shift+esc gombokat megnyomod, a folyamatok fülön sorba rakod cpu szerint a folyamatokat és meglátod mi használja a processzort.
Ha azt látod, hogy svchost akkor jobbklikk és ugrás a szolgáltatáshoz, megmutatja melyik szolgáltatás fut az adott host alatt.
A biztonság kedvéért Malwaresbyte Antimalware víruírtót tedd fel és futtass le csökkentett módban egy keresést. A jelenlegi vírusírtód tiltsd le a keresés idejére. Ha nem talált semmit akár törölheted is.
Azt még hozzá tenném, hogy most végeztem először újra telepítést, lehet valamit elrontottam??
Idáig, az újratelepítés előtt, mindig 10% körül volt a cpu használat, most meg semmit nem csinálok és ilyen 40-50%
opera.exe az az opera böngésző folyamata, és annyi fut ahány nyitott ablak van.
Ne az xxk ramot nézd hanem a cpu használatot.
Játék közben magas a cpu hazsnálat, és ez a bajod?
Azt hiszem az én dolgomnak itt vége.
Nem!!
A vicc az egészben az, hogy tegnap raktam újra, opera böngészőből vagyok... Habiszti dolgok vannak megnyitva, ok nélkül magas a processzor használatom.
80-90%. Játék nélkül 60% És az egészben az a lényeg, hogy megnyitom a játékot, azt írja:memória 330000k Szóval ez a legnagyobb, ami éppen fut. ÉS ez dob az egész cpu használatomon kb 10-15% ot. De akkor mi a többi 70%?? Mikor összesen nem fut annyi dolog..
Mintha az egész rész procimnak ami pl 100% annak csak a 30%-át használná..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!