Régi, jelszóval védett fájlaimat újratelepítés után tudom használni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem indul el a windows, és azt mondja, hogy a telepítő lemezen menjek a windows javítására, de én nem találtam ilyet. Azt ajánlotta fel a telepítő, hogy a régi fájlaimat a windows old mappába rakja be. A kérdésem az lenne, hogy ha a korábbi felhasználói fiókomat jelszóval védtem, akkor meg tudom-e nyitni a régi fájlaimat. Válaszokat előre is köszönöm. (Az operációs rendszer Win7)2013. dec. 21. 14:06
1/1 anonim válasza:
Attól függ.
Ha nem volt meghajtó titkosítás bekapcsolva, akkor nem lesz gond, mivel a fiók jelszó alapvetően a fájlokat nem védi.
(Próbáld ki, beállítasz egy jelszót, majd bootolsz egy live linux rendszer. Simán hozzá fogsz férni minden adathoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!