A fenykepek es az interneten levo kepek miert "szabalyosak" mind? Tehat van-e pl gorbe oldalu vagy cikkcakkos? Vagy nem eloallithato? Mind csak negyzet es teglalap?
Lehet, hogy értem.
Tehát arra gondolsz, hogy pl. google-be beírtam, hogy windows (véletlen elírtam, és csak window lett, de most nem lényeg), akkor miért csak ilyen:
Bonyolult a válasz, és lehet nem lesz érthető, de megpróbálok normálisan fogalmazni.
A képek mindig szabályos alakúak, de van olyan, hogy pl. csak egy körnek látod, de csak azért, mert a többi része "láthatatlan".
Tehát a net ugyanúgy kockának (tudom, térbeli alak, stb., de nem fogom kiírni, hogy négyzet meg szabályos alak meg stb.) látja, csak épp "láthatatlan" a széle vagy mije.
Nehéz válaszolni, nem hiszem, hogy érted, de nincs görbe kép.
az ilyen különlegesen keretezett képeknek az egyik, (a sok közül) készítési módját láthatod az alábbi oldalon:
ez még lemaradt az előzőhöz.
bármelyik, közepes tudású képszerkesztővel megoldható, kis gyakorlat kell csak hozzá, (tépett keret, cikk-cakkos, szív alakú stb.) a lényege az, hogy a valóságban ezek is négyszögletűek, csak a kijelölt részek, átlátszóak, ezért nem láthatók, szemmel nem érzékelhetők! (png, vagy gif kiterjesztésűek)
pl.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
még jobb példa, most készítettem, az előzőekben már bemutatottak szerint:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!