Laptop színhelyesség?
Figyelt kérdés
Vettem egy Lenovo Legion pro 5-os laptopot, viszont nem tudom mennyire színhelyes. Ezek a laptopok színhelyesség ügyileg mennyire jók, vagy mennyire érdemes bekapibráltatni?febr. 4. 07:50
1/1 anonim 

válasza:

Pontos modell alapján rá tudsz keresni a Lenovonál. Amennyire láttam, náluk vagy 45% NTSC, vagy 100% sRGB van, az utóbbi elvileg elég jó, az előbbi meg kimosott színeket okoz. Ettől függetlenül lehet kalibrálni oprendszerben a színprofilt, de ha helyes színt akarsz, akkor ahhoz vagy egy fizikai eszköz kell, vagy ha találni kell a neten a specifikusn te modelledhez egyet (teszt oldalakon lehet ilyen, de van ahol pénzért adják). Persze az is lehet, hogy alapból egész jól be van állítva
Ez alapján pl. jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!