Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop színhelyesség?

Laptop színhelyesség?

Figyelt kérdés
Vettem egy Lenovo Legion pro 5-os laptopot, viszont nem tudom mennyire színhelyes. Ezek a laptopok színhelyesség ügyileg mennyire jók, vagy mennyire érdemes bekapibráltatni?

febr. 4. 07:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Pontos modell alapján rá tudsz keresni a Lenovonál. Amennyire láttam, náluk vagy 45% NTSC, vagy 100% sRGB van, az utóbbi elvileg elég jó, az előbbi meg kimosott színeket okoz. Ettől függetlenül lehet kalibrálni oprendszerben a színprofilt, de ha helyes színt akarsz, akkor ahhoz vagy egy fizikai eszköz kell, vagy ha találni kell a neten a specifikusn te modelledhez egyet (teszt oldalakon lehet ilyen, de van ahol pénzért adják). Persze az is lehet, hogy alapból egész jól be van állítva

[link]

Ez alapján pl. jó lehet

febr. 6. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!