Kb. mennyit kérnek el egy windows 7 telepítésért, ha beviszem a gépem egy számítástechnikai szaküzletbe (pl. new wave)?
Amúgy meg csináld meg magad. Nem egy agyműtét. Ha meg se próbálod, akkor sosem fogod megtanulni és mindig másokra szorulsz majd, akiknek fizethetsz, mint a kis angyal.
Hardveresen meg úgysem tudod elrontani vele, tehát ha nem sikerül, még mindig ott a szaküzlet, akinél úgyis mindegy lesz milyen szoftveres állapotba hozod be a gépet. Nem fogsz többet fizetni a telepítésért.
Ja, azok voltak a kutya idők. :D 9 Ft/perc, és még tetű lassú is volt. Nagyon könnyű volt 15 ezres telefonszámlákat csinálni vele. Éjfél után kezdődött a móka, amikor csak 3 Ft/perc volt. Ebből állt a netezés: tárcsázás, majd gyorsan betöltötted azokat az oldalakat amikre kíváncsi voltál, kapcsolat bontása. És utána jöhetett az olvasás. :D A korlátlan széles sávú technikák, pl ADSL kiépítése olyan volt, mint a messiás eljövetele.
Akkor még a számítógépezéshez nem ártott némi parancssoros (MS-DOS) ismeret, főleg ha a számítógéped nem támogatta a CD -ről való boot -olás.
Ma már a grafikus felülettel nagyon elkényelmesedtek az emberek, képtelenek meglenni egér nélkül. Ahol nem használhatják, ott heveny agyvérzést kapnak. Ezért húznak már manapság a BIOS -okra is grafikus felületet a gyártók.
köszönöm a válaszokat:)
nem nagyon találtam számomra kielégítő cikket a neten ezzel kapcsolatban, szóval szerintem beviszem, hogy csinálják meg nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!