Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kb. mennyit kérnek el egy...

Kb. mennyit kérnek el egy windows 7 telepítésért, ha beviszem a gépem egy számítástechnikai szaküzletbe (pl. new wave)?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 3000 Ft
2013. dec. 11. 23:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 1000-3000 közt, attól függ mennyire jó fejek, de általában fix órabérben dolgoznak
2013. dec. 11. 23:26
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. dec. 11. 23:41
 4/15 P.O.C. ***** válasza:
Mi 4000 -ért vállaltuk annó, igaz tőlünk nem csak egy csupasz Windows -t + drivereket kapott a delikvens.
2013. dec. 12. 00:44
 5/15 anonim ***** válasza:
annyiért én is megcsinálom :D
2013. dec. 12. 00:48
 6/15 P.O.C. ***** válasza:
100%

Amúgy meg csináld meg magad. Nem egy agyműtét. Ha meg se próbálod, akkor sosem fogod megtanulni és mindig másokra szorulsz majd, akiknek fizethetsz, mint a kis angyal.

Hardveresen meg úgysem tudod elrontani vele, tehát ha nem sikerül, még mindig ott a szaküzlet, akinél úgyis mindegy lesz milyen szoftveres állapotba hozod be a gépet. Nem fogsz többet fizetni a telepítésért.

2013. dec. 12. 01:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ráadásul a win7 telepítése már tök egyszerű, a driverekkel sem kell vacakolni, ha valami gond van akkor meg ott a net... Emlékszem, még a 98 is milyen modern telepítőnek tűnt, pedig ehhez képest azért lehetett ott bajlódni. A net (ha volt) akkor betárcsázós volt, vagy maradt a Pc World :)
2013. dec. 12. 01:49
 8/15 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ja, azok voltak a kutya idők. :D 9 Ft/perc, és még tetű lassú is volt. Nagyon könnyű volt 15 ezres telefonszámlákat csinálni vele. Éjfél után kezdődött a móka, amikor csak 3 Ft/perc volt. Ebből állt a netezés: tárcsázás, majd gyorsan betöltötted azokat az oldalakat amikre kíváncsi voltál, kapcsolat bontása. És utána jöhetett az olvasás. :D A korlátlan széles sávú technikák, pl ADSL kiépítése olyan volt, mint a messiás eljövetele.

Akkor még a számítógépezéshez nem ártott némi parancssoros (MS-DOS) ismeret, főleg ha a számítógéped nem támogatta a CD -ről való boot -olás.

Ma már a grafikus felülettel nagyon elkényelmesedtek az emberek, képtelenek meglenni egér nélkül. Ahol nem használhatják, ott heveny agyvérzést kapnak. Ezért húznak már manapság a BIOS -okra is grafikus felületet a gyártók.

2013. dec. 12. 02:36
 9/15 anonim ***** válasza:
a DOS tudás még mindig jól jön, egy shutdown .bat-al lehet vicces perceket szerezni még :D
2013. dec. 12. 14:09
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

nem nagyon találtam számomra kielégítő cikket a neten ezzel kapcsolatban, szóval szerintem beviszem, hogy csinálják meg nekem

2013. dec. 13. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!