Menyit kérjek egy átlagos újjá telepitésért?
van kb 10-15 Db gép amiket újjra raktam win 7-el xp-vel vagy vistával és nem tudom menyit kérjek egy telepitésért
hogy ha sokalják többet hozzám nem hozzák viszont ha keveset kérek az meg nekem nem jó menyi legyen ?
Szóval már 4-5 ezer baráti ár igaz ?
és egy átlag számítógép szervízbe menyit kérnek érte
Első válaszoló !
Nem tudom ti felétek hogy van de nálunk az emberek csak a Facebook nézegetéshez értenek számítás technika téren
azt sem tudják mi az a újjá telepítés nem hogy meg csinálni XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"újjá telepítés"? Az meg mi?
Talán újratelepítés.
Egyébként kérni kérhetsz, csak kapni nem fogsz. Csak ha nagyon hülyékkel vagy körbevéve.
Ki az a marha, aki fizet egy lopott windows telepítéséért 7-et, amikor ennyiért a szervizben még garanciát is kap a "javításra"?
Plusz: számlát adsz?
Bocs a helyes írási hibák ért !
Számla nem tudok adni amúgy erdeti a windows xp és a vista cd és dvdm és Igen utolsó válaszoló elégé nagy marhákal vagyok körül véve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!