Tuningolom a gépem. Mik a legfontosabbak?
Figyelt kérdés
Van bő 30000Ft-om rá. Megmondanátok, mik a legfontosabbak egy olyan géphez, ami viszonylag gyors, és jól mennek rajta a játékok? Ez olyan, mintha egy árlistát készítenétek a legfontosabbakról.2013. nov. 30. 17:16
1/14 anonim válasza:
CPU
VGA
RAM
Ennyi pénzből olyan fúú de nagy "tuningot" nem fogsz csinálni.
2/14 A kérdező kommentje:
Leírnád pontosabban? A pontos nevét, és mellé az árát.
2013. nov. 30. 17:19
3/14 anti paladin válasza:
Egyszerűbb lenne ha leírnád a jelenlegi konfigot, lássuk mire lehet alapozni.
4/14 A kérdező kommentje:
Op.: Windows Xp
Merevlemez: 40 gb
Ram, fizikai memória: 512mb (fél gb)
Processor: Amd Sempron 2800+
Videókártya: Geforce fx5200 (nagyon ratyi. XD)
1.60Ghz (2 magos)
2013. nov. 30. 19:38
5/14 anonim válasza:
Ebbe a konfigba kár a pénzt ölni annyira elavult technológiákon alapszik. Gyűjtögess még, aztán vegyél egy újat, de ebbe már pénzt ne verj bele. Amúgy nem tudom honnan veszed, hogy ez a proci két magos lenne, mert rohadt mód nem az.
6/14 anti paladin válasza:
Ha játszani is akarsz akkor durván 100e a minimum amit új alkatrészekbe kell fektetni. Használtan olcsóbban is ki lehet fogni.
Eladni a mostani géped nem nagyon lehet, valahol 5-7e környékén lehet az értéke.
7/14 A kérdező kommentje:
Én ezt a gépet használtan vettem 12e-ért.
Pedig nem ér, vagy csak esetleg olyan 1-2ezret, de annyival is túlzok.
2013. dec. 2. 18:24
8/14 anonim válasza:
Tessék elfelejteni, hogy ebből 30.000-ért olyan gépet faragsz "ami viszonylag gyors, és jól mennek rajta a játékok".
9/14 A kérdező kommentje:
Még lehet lesz rá +10k-m .
42 ezerért már tudok olyan gépet csinálni, hogy viszonylag gyors, és kb. van benne 2gb ram és egy jó proci?
2013. dec. 3. 21:04
10/14 anti paladin válasza:
Még mindig a használtpiac az ami szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!