Fx 8120at tuningolom, de visszaugrik újraindításkor alapra?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá, de az autotuningot noymom be akkor felviszi elvileg 3,5ghz-re de aztán visszaugrik 3,1re következő indításkor. Hogyan kéne csinálnoM? esetleg manuálisan? Szeretném ha csak 4v6 mag menne 4ghz-n.2013. febr. 17. 21:37
1/15 anonim válasza:
Minek tuningolni nem elég gyors vagy mi?
2/15 anonim válasza:
Kevés valahol?
Amúgy most komolyan, nyilvánvaló, ha valami ennyibe kerül, azt nem kell piszkálni.
Ha nem értessz hozzá, akkor vagy google: tuning kezdőknek, vagy ilyesmi, és mindenre választ kapsz, vagy hagyd a francba.
3/15 A kérdező kommentje:
Ha valami ennyibe kerül akkor azt úgy állítom be ahogy én épp használni akarom. Munkára legjobb a 8 mag simán 3,1en pörgetve, de ha játszani akarok akkor jobb a 4mag nagyobb teljesítményen. De most mér magyakázkodok én itt?? Minek kattintottál rá a kérdésre? De ne válaszolj inkább..
2013. febr. 17. 21:49
4/15 anonim válasza:
Ha nem értessz hozzá ennyire, mit okoskodsz?
Neked annyi van a fejedben hogy "gigamegahz felhúzom" és azt hiszed ennyiből áll valami, meg így vágod hogy hány mag mire jó (ami baromság), ne kérdezz.
5/15 A kérdező kommentje:
te ne okoskodj, ha megkérdezek valamit nyilván azér mert nem tudom. Nem vagyok olyan kocka mint te, igen mással foglalkozom nem gépekkel egész nap meg mghz-ekkel. De amit én észrevettem, hogy jobb a több mag ha sokminden van megnyitva egyszerre, photoshop, dreamwaver, youtube, még ezer más dolog. Senki nem okoskodott te nyomi, KÉRDÉST tettem fel, ami nem biztos hogy jó kérdés mivel nem értek hozzá teljesen, de ide segíteni járnak egymásnak az emberek és senkinek nem kellenek az ilyenek mint te. ez az oldal azér van hogy kérdezz te lúzer na szeva
2013. febr. 17. 22:04
6/15 anonim válasza:
Huhh letudtál 0%-olni, igazi rossz fiúval van dolgunk.
Tessék itt van még egy komment, ezt is 0%old, de aztán verd is ki rá.
7/15 anonim válasza:
Minek tuningolni egy ilyen procit? Mire nem elég?...
8/15 A kérdező kommentje:
Nem 0%oltalak nem nyomok soha lefele kezet, csak felfelét, ne engem okolj
2013. febr. 17. 22:07
9/15 A kérdező kommentje:
gta 4 pl nem fut vele teljesen simán
2013. febr. 17. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!