Logitech 5.1 vagy valami mas hazimozi?
Erre írtam, hogy meg kell hallgatni. Vagy olyan releváns tesztet olvasni, amiben HOZZÁÉRTŐ ember leírja, amit tapasztalt. Ajánlom a prohardver ide vágó topicját, sok a tényleg szakavatott ember és segíteni fognak.
Egybként, ahogy egy ételről se tudod megmondani, milyen az íze, attól, hogy látod papíron az összetételét, ugyanígy nem tudod megállapítani egy hifiről, hogy hogy szól, pusztán pár számot látva. Sőt, utóbbi esetben a gyártók direkt félrevezetnek a kamuadatokkal. Ez mondjuk csak a budget kategóriára igaz, komoly cuccoknál nem hazudnak.
Hogy mennyire jó egy ilyen hifi? Ízlés dolga. Nekem nem lenne jó, mert nekem sokat jelent a hifi és áldozok rá több pénzt, bár nem vagyok eleresztve. A hang egyébként teljesen szubjektív. Van aki a tökig kiemelt magas és mély sávot szereti, dögös hanggal, nem baj, ha műanyag, színezett a hang, van aki meg a részletező, zeneiséget keresi, a korrekt középhangokkal és kiegyenlített hangképpel. Nem vagyunk egyformák (szerencsére :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!