Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy routeren...

Mi lehet az oka, hogy routeren keresztül nincs internet?

Figyelt kérdés

Pár napja délelőtt még rendben volt minden, majd estére megszakadt a kapcsolat. Nem csak az én routerem által adott jelet, hanem a környező lakások jeleit sem észleli a gépem. Vezetéken keresztül viszont minden rendben, a szolgáltató is azt mondta, hogy nem náluk van a hiba.

A gépemmel lehet baj?

Egyébként az előbb futtattam le vírusirtót és töröltem amiket talált, de így sem jó. Újra be kellene állítani a routert?

Köszi a segítséget!

2013. nov. 22. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:

talan mert a routerednek semmi baja. vagy kikapcsoltad veletlenul a wifi adaptert (gondolom laptopod van), vagy tonkrement.

szokott lenni mechanikus (vagy akar eletronikus) kapcsolo, amivel le lehet loni a wifit, de mivel a laptopod tipusat nem irtad meg, nem tudom pontosan megmondani hol.

2013. nov. 22. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Lenovo G550 laptopom van.
2013. nov. 22. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
esetleg az antenna meghalt vagy csak nem érintkezik
2013. nov. 22. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
esetleg kérj kölcsön valakitől egy usb s antennát próbáld ki azzal jó e, ha igen akkor a laptopban levővől van gond. véletlen nem kapcsoltad ki?
2013. nov. 22. 15:58
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Ha más wifi jeleket sem érzékel, akkor szinte biztos, hogy véletlenül lekapcsoltad a számítógépben lévő wifi vevőt.

A "Hálózati kapcsolatok"-nál meg tudod nézni, nincs-e letiltva.

2013. nov. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!