Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú az internet ha...

Bazsko kérdése:

Miért lassú az internet ha routeren keresztül megy?

Figyelt kérdés

ha a net kábelt átdugom a gépbe, akkor minden jó....

fimeware frissítés csak annyit segített hogy ne menjen el a net letöltés közbe...(eddig 200 kb/s-ról mindig lecsökkent 0b/s-re -.- most már legalább 200 és 100 között mozog, de 600-650kb/s-hez képest ez nagyon kevés) nem sokat segített... tp-link tl-wr740n routerem van... minden ott kezdődött hogy laptopon nem volt net... lekorlátoztam magamnál a netet, a többi helyen hagytam normálisan és mindenhol drasztikusan lecsökkent a sebesség... ez már a 2. routerem, mert az elsőben a wifi ment tönkre, viszont az most is szakadozik mobilon is, meg laptopon is... minden gyári beállításon van így hogy új fimewaret raktam rá! PLS HELP! (torrenten rendes sebességgel tölt le az internet csak böngészőkön nem jó, pedig olyankor ki is kapcsolom a torrentet)

2011. aug. 24. 14:19
 1/3 urimate ***** válasza:
Valószínűleg a sebesség korlátozásnál állítottál be rosszul valamit, vagy a router kezd haldokolni.
2011. aug. 24. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
haldoklásra szavazok... jelenleg gyári beállításokon van.... semmi korlátozás nincs rajta beállítva még is rossz
2011. aug. 24. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
most egész normális a letöltési sebesség... 400kb/s... viszont most weblapokat tölti be nagyon lassan -.-
2011. aug. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!