Ha laptopba kábelen jön az ADSL internet azt megoszthatom a wifi-n keresztül?
Én vagyok a 3.
A gépen levő wifi megosztással az a baj, hogy akkor, a gépnek bekapcsolva kell lennie. A routernél ilyen probléma nincsen, ráadásul ha akarod, még torrentezhetsz is rajta, így éjjel - nappal mehet, a gépedet közben ki is kapcsolhatod (persze az ilyen router már 10e Ft környékén van, bár lehet, hogy kicsivel emeltek az árán).
Rossz pillanatomban reagáltam...
Viszont az utolsó válaszadónak igaza van.
Tisztában vagyok vele hogy milyen lenne venni egy WIFI routert, viszont engem ez a másik megoldás érdekelt valójában. Még akkor is, ha bekapcsolva kell lennie a gépnek.
Jó való igaz, a 3. válaszadót is jószándék vezérelte, elvégre az is egy lehetőség. És lehet más kérdező azt mondta volna rá hogy ,,Ja tényleg" :)
Csak én vagyok olyan aki úgy vár megoldást ahogy leírja és nem alternatívákat. ;) Remélem nincs harag!
"Szerintem azzal a válasszal az volt a baj, hogy nem
a kérdésre válaszol. Ha laptop-al akarja, akkor nem
router-t akar venni."
Mivel már a kérdező is pontosított, hogy csak a laptpját akarja használni, így már más, de én azért is ajánlottam a routert, mert azt sokkal jobban lehet használni, a beállitásokon hamar túl vagy, nem úgy mint a laptopon. Csináltam már hasonlót, pontosabban két win7-es gépet köttem össze wifin keresztül (igen, a leírás alapján, bármely más géppel is rá lehetne csatlakozni, de mobillal is, igaz adat továbbítás céljából). Azt azért megjegyzem, hogy vannak olyan programok, amik segítségével, pillanatok alatt megoldható ez.
"Ez olyan, mintha azt kérdezné
valaki, hogy hány óra, te meg azt mondanád, hogy
nem esik az eső."
nem vagyunk angolok, ezért is, inkább a karóra megvételét javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!