Pff. Belefolyt egy doboz joghurt a laptop billentyűzetébe?
Figyelt kérdés
Tippek, hogy mit kezdjek most gyorsan, még át nem rakják a kérdést, ahol a madár sem jár..
Szedjem ki a gombokat? Letöröltem, de ahogy ezt a kérdést is írom, tocsog ki a jughurt a billentyűzetből :/
(ha valaki kérdezné, mert biztos lesz olyan, görög joghurt volt..)
2013. nov. 21. 13:36
11/12 Panna_ válasza:
szerintem szedd ki a billentyűket, nem olyan nehéz. Biztos, hogy a joghurt folyt bele?:)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült megoldanom a problémát.
Fel fordítottam, és belefújtam egy doboz alkoholos kontakttisztítót még ki nem csurgott a joghurt trutyi, majd oxigén spray-vel szárazra fújattam.
És igen, joghurt volt :DD
#10 Ha valami bajod van a helyesírásommal, akkor légyszi jelezd, mert én semmi hibát nem találtam, kivéve hogy a joghurt szót sietségemben *jughurt*nak írtam, elnézést ha ezzel szemet szúrtam neked!
2013. nov. 21. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!