Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elromlik minden ami volt és mindenki bánt olyankor mit tesztek hogy megnyugodjatok?
Sorstárs *pacsi*
Velem ugyanez van, én anyukámhoz fordultam, de most ő se ért velem egyet és vele nem tudom úgy kibeszélni, barátjaim már nem annyira maradtak :( 16/f
Heló!
Hááát, volt, hogy szétvertem valamit - egszer a gépre csaptam rá, 45000ft-os ütésnek hívják azt azóta, tönkrmeent avga -, csapkodok vlaamit - mert persz azt megverni nm lehet, aki fleidegelt... -, duzzogok kicsit, aztán meg azt mondom, hogy kapjátok be, úgyis én vagyo ka legjobb, és túlteszem magam rajta. Csinálok 1-2 napig valami olyat, ami nagyon flvidít és jó, lehet, hogy megint földhöz vágok valamit, aztán alkotok vlaami marha jót.
Persze ez akkor máködik, hogy ha nekem van igazam, és nincs ok rá, hogy bátnsanak.
A földhözvágás, szétverés valamit kell, mert inkább levezetme adühöm, mint halmozzam.
Ja, és odaillő rockzene hallgatása is szokott lenni.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!