Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mikor összejövünk valakivel eleinte olyan jól alakul minden, aztán egyszer csak minden elromlik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 23:12
1/9 nielindi válasza:
mert megismered és mégsem ö az aki neked kell.
4/9 anonim válasza:
Nincs hibátlan, csak tökéletes (pont a hibáktól az), viszont az embernek van egy olyan tulajdonsága, hogy úrrá tud lenni a problémákon - ha akar.
5/9 anonim válasza:
Azért mert a fiatalok nem ismerik kellőképpen meg egymást, hanem beleugranak egy kapcsolatba...aztán rájönnek, hogy a 10 dologból, ami miatt beleszeretett, voltaképpen csak1 van meg...és hát jön a kiábrándulás...!
Ezért kell megismerni előtte a másikat:)
Persze, tudom, hogy sokszor így is eshet pofára az ember, de hidd el, alapjában véve ez a gond...!
6/9 anonim válasza:
nem tom, én 17 évesen kezdtem el járni a pasimmal, de nagyon rossz már.. most 20 vok. és ez már jobb nem lesz. nem tom, h ezt h lehetne elkerülni.. talán egyszer találok vkit, aki minden téren ok lesz. :S
7/9 anonim válasza:
Mert elejinte nem ismeritek egymást csak beléptek egy rózsaszin ködfelhöbe, elönti az anyad a sok hormon. Aztán oszlanni kezd a köd és rájösz hogy a másik bunkó, lusta, nagyszájú....
8/9 A kérdező kommentje:
Már több mint fél éve ismerem mert egy helyen dolgozunk. Kb. másfél hónapja kezdett el udvarolni. Mostanában készültünk hogy szexuális kapcsolat legyen köztünk ami rajtunk kivülálló okok miatt nem jött össze. Már többször is megbeszéltük hogy mikor találkozunk és mindig közbe jött valami. Azóta már olyan mintha ő nem is akarná csak én erőltetném a dolgot.
2010. máj. 19. 10:58
9/9 anonim válasza:
egy pasi csak akkor nem küzd, ha nem szeret, vagy van aki kéznél van.
más ok nincs
ja de: ha pipogya(gátlásos)
remélem segítettem.
de a legegyenesebb, ha megkérdezed, és próbáld úgy, hogy ne kitérjen a válaszok elől, meg ne félrebeszéljen, mert a pasiknak nem lételemük az őszinteség, csupán azért, hogy ne bántson meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!