Neumann19 kérdése:
Windows 7 lefagy. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
időközönként lefagy, valamikor 5 perc után valamikor 2-3 órát is el megy. ramok jók. memtest megvolt. táp jó másik gépen próbáltam ott egy napig is el ment semmi lefagyás nem volt. xpvel nem csinálta. valaki valami segítséget tud? fontos lenne. Előre is köszönöm!2013. nov. 13. 20:17
11/14 levis56 válasza:
Akkor nincs más az összes hardvert és csatlakozókat kábeleket húzd ki vegyél mindent ki a helyéről majd vissza,ha ez sem használ akkor nálam okosabbhoz kell fordulnod,de azért leírhatnád milyen tápod van és mit hajt.
12/14 A kérdező kommentje:
codegen 400w. hát lehet az a probléma hogy integrált hang és hálókártya fel van telepitve de se hang se net nincs. hátul a lan dugalj folyamatosan zöld és sárgán világít. de letiltottam őket szerintem az miatt nem lehet lefagyás. köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. nov. 13. 21:56
14/14 A kérdező kommentje:
nem.nem melegszik.
2013. nov. 13. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!