Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 telepítésnél lefagy!...

Neumann19 kérdése:

Windows 7 telepítésnél lefagy! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Ez előtt volt már rajta win 7 semmi gond nem volt vele!Most pedig az összetevők telepíctésénél lefagy. Biost visszaállítottam defaultra. De semmi lefagy. Xp-vel semi baj sincs ha azt telepítem de nem akarok már xp-t rá. Valaki meg oldás? Előre is köszönöm.

2013. nov. 13. 11:29
 1/4 soccerway ***** válasza:
Kipróbálhatod egy másik telepítővel hátha szerencséd lesz.
2013. nov. 13. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Miről akarod telepíteni ?

ha lemez, akkor esetleg a lemez megtisztítása alkohollal vagy parfümmel segíthet.

2013. nov. 13. 11:50
 3/4 Nosco ***** válasza:
Lehet a dvd olvasóval is baj. Esetleg pendriveról próbáld meg telepíteni lehet úgy sikerül.
2013. nov. 13. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Már sikerült feltelepíteni. de most lefagy bizonyos időközönként.proci hütéssel nincs gond szóval az nem lehet a ludas. olyan problémám is van ami miatt szerintem le fagy hogy az integrált hang és hálózati kártyát feltelepítem, jelzi is hogy fent van de se net se hang nincs. hálókártya így is fura mert ahova be kell dugni a net kábel folyamatosan világít a sárga led is meg a zöld is. mivel nincs net se hang biosba letiltottam és wifit használok meg tettem bele másik hangkártyát. de most hangkártyát kivettem hátha az a gond. de semmi ugyan úgy le fagy gondolom a wifi miatt nem fagyhat le. xp-nél is meg volt ez a probléma hogy nem volt se net se hang de nem fagyott le. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. nov. 13. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!