XP telepítésnél mi lehet a probléma?
Gépet telepítettem a jól megszokott módon a szokott XP telepítővel. Formázás, majd rendszer telepítés. Azonban ha a partíció formázása befejeződik utána a fájlok másolása következik. Utána a jól megszokott XP betöltési képernyő jön be, majd grafikus XP telepítése amit szépen csinál is magának. Aztán ha ezt befejezte jön egy újraindítás. Akkor már nem jut el a rendszer betöltődés az XP betöltősávjáig, hanem kiírja hogy A windows nem találja az alábbi fájlt: vga852.fon
Próbáltam kijavítani, hogy DOS-ba copyval a telepítő lemezről felmásolom. Csak az a baj, hogy ez egy olyan XP lemez ami a telepítés befejezése után még ilyen alapvető programokat telepít fel, és amikor kijavítottam a hibát akkor az nem indul el magától, valamint a rendszer sem működik a legstabilabban. Mi lehet a probléma? Idáig nem volt ilyennel dolgom. Ha vkinek van vmi tippje azt várom. Köszönöm.
Esetleg karcos a CD?
Tudom, hülyén hangzik, de én egyszer egymás után hatszor raktam újra, már mindent kicseréltem a gépben, félig megkopasztottam magam, mert az XP telepítés teljesen véletlenszerűen elszállt kékhalállal, mindenféle értelmes hiba nélkül.
Már RAMot cseréltem, videokártyát, sőt, új merevlemezzel is kísérleteztem, amikor kiderül, hogy csak egy új CD-t kellett írnom, mert volt egy karcolás a másikon, és valamiért nem mindig olvasta be az adatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!