Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Merevlemez probléma?

Merevlemez probléma?

Figyelt kérdés
Amikor használom a gépem néha a merevlemez adegy ilyen furcsa rövid csikorgó hangot,mintha megakadna az egész,mi lehet ez vagy miért van ez ?

2013. nov. 10. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
haldoklik a vinyó, ha vannak rajta fontos dolgok azokat mentsd le valamire vagy valamire fel, cloud...
2013. nov. 11. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok, vicceltem. nemtom mi baja, lehet még 10 évig jó lesz:D egyébként fura..., olvasásnál talán hozzáér a fej.
2013. nov. 11. 01:00
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Jobb félni, mint megijedni :)

Némelyik HDD ugyan elég hangosan dolgozik (amikor az olvasófej "rohangál" a sávok között), de ha ez a hang újkeletű, akkor jelenthet közeli meghibásodást.

Inkább fogd fel úgy, hogy "szerencsés vagy", mert még le tudod menteni a dolgaidat.

Nekm nem volt ilyen szerencsém, amikor pár éve egy viszonylag új vinyó. menet közben csendült-pendült néhányat, aztán onnét kezdve semmi. Minden nem mentett adatom elveszett. Ugyan garanciában kaptam másik meghajtót (jó két hónap múlva, mire kiderítették, hogy gyártási hibás volt), de az nem hozta vissza, ami elveszett. Arra már nem szól a garancia...

2013. nov. 11. 09:27
 4/4 levis56 ***** válasza:
Futtass le egy Hard Disk Sentinel progit ha baj van az kimutatja a HDD hibát.
2013. nov. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!