Láthatatlan 24GB feleslegesen foglalt hely a C meghajtón? Ez mi?
Letöltöttem a BF4-t, ami 24GB, a D meghajtóra. Éppen csomagoltam ki, amikor megállítottam, majd elmentem a géptől. Mire visszaértem a géphez, látom, hogy eltűnt a D meghajtóból a BF4 és felszabadult a 24GB. DE! megnéztem a C meghajtót, ott viszont eltűnt 24GB. Kerestem, hogy mi foglalhat ennyit. A Users mappa láttam, hogy 24 gigás foglal. Azon belül voltak mappák: Dokumentumok, Asztal, Videók, Képek, temp mappa,Zene, Linkek stb. De! egyikben sem volt 24 gigát foglaló fájl, mégis a Users főmappa 24 gigát ír, az almappákban semmi sincs! Ez hogy lehetséges?
Ha esetleg rejtett mappáról van szó, akkor azt hogy lehet előhozni?
Intézőben eszközök, mappa beállításai, ott kattogtass.
Vagy keresés megfelelő szempontok alapján: nagy méret, utolsó módosítás, tökömtudja.
Ja, van egy parancssoros megoldás, ami a választott mappa tartalmát megjeleníti. Lehet, hogy nem véletlenül rejtett.
ATTRIB
A fájlok attribútumainak beállítása vagy megjelenítése. Alapértelmezésben megjeleníti a jelenlegi könyvtárban található összes fájl attribútumait.
Használata:
ATTRIB [+R|-R] [+A|-A] [+S|-S] [+H|-H] meghajtó:[út]fájlnév] [/S]Paraméterek:
+ Attribútum beállítása.
- Attribútum törlése.
Az attribútum lehet: - R Írásvédett (read only)
- A Archív (archive)
- S Rendszer (system)
- H Rejtett (hidden) fájlattribútum.
- /S A megadott útvonal minden alkönyvtárában módosítja a fájlokat. Példa:Lekérdezi az attribútumait: attrib *.txt
attrib +r emberek.txt
Példa:Leveszi az "r" attribútumot: attrib -r emberek.txt
Így volt nekem elmentve ez az info, de szerintem használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!