Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma (sims3)?

Mi lehet a probléma (sims3)?

Figyelt kérdés
Hát, az a helyzet, hogy nemrégiben fel lett telepítve a sims3 alap, és persze az összes kiegészítő.. Úgy csináltam, hogy felpakolgattam az összeset, majd a legutolsót crackeltem. Elindult minden gond nélkül.. Ám pár napja behozta, hogy ahhoz, hogy a játék elinduljon, frissítenem kell a legújabb verzióra (1.63 asszem). Ez megtörtént.. Ekkor kezdődtek a gondok.. Egyáltalán nem akart elindulni.. Próbáltam már superpatch-el, minden létező variációval.. Meguntam, majd letöröltem, és újraraktam.. Néhány kiegészítő után már automatikusan frissíti a legújabb verzióra a játékot (állítólag). Ugyan azt csináltam, mint legelőször, de most továbbra sem akar működni. Ha a játék valamilyen módon elindul, akkor meg mindig kidob egy hibaüzenetet, hogy az alap már elavult.. Megpróbáltam 3-féle alapjátékkal, egyik sem tetszik neki.. Mégis mi lehet a hiba?! Velem van a gond? Nem lehet, hogy ez az új frissítés a f*s? De akkor miért indul el másoknál? Segítsetek..

2013. okt. 21. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Le kellett volna tiltani a netről a simset..

Tuti megoldás:

Újrateszed a PC-t.

Vagy leszedsz egy programot, ami minden simses dolgot töröl.. még a registryből is. Aztán feltelepsíted normálisan az elejétől. (bár ha már netről szeded, miért nem olyat választottál, aminél egybe van minden? sokkal gyorsabb telepíteni)

2013. okt. 21. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
azért, mert azoknál a packoknál nem lehet egyedi tartalmakat feltenni.. nekem meg 90%-ban erre kellene a sims.. nem sz*rakodnék vele, ha nem ez lenne a fontos
2013. okt. 21. 21:20
 3/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbáld meg először a manuális frissitést, (ami elvileg minden kiegészitót frissit a legfrissebre) és aztán pedig ujra az utolsó kiegészités telepitését+okositását.

Itt vannak a frissitések : [link]

A legfrissebb az 1.63-as, innen le tudod tölteni 1.6 Giga : [link]

Fórum oldal : [link]

Sok sikert

Üdv.

2013. okt. 21. 21:24
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, erről még nem hallottam:) holnap megpróbálom, remélem működni fog, mert már ez az utolsó esélyem.. esetleg még valaki valami ötlet?:)
2013. okt. 22. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó: sajnos nem sikerült így sem feltelepíteni :( ugyanazt a hibaüzenetet írja ki:\
2013. okt. 23. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!