Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft probléma (nem...

Minecraft probléma (nem herobrine hanem notch!?

Figyelt kérdés
Akadt egy kis probléma a minecraftban amitől nem nagyon lett kedvem játszani. Az egyik mapomon kreában a levegőben találtam egy vasból épített kunyhót és notch volt benne. Megtámadtam(bár ne tettem volna) megtámadott és elvette a kreatív módomat a mapról. Sokat melóztam rajta és notch elkezdte bontani a mapot valaki segítsen!

2013. okt. 21. 15:23
 1/6 anonim válasza:
És utána felébredtél és rájöttél hogy ez csak egy álom volt. ;)
2013. okt. 22. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
És aztán jött Herobrine, aki megölte Notch-t, azért mert csak, és egy nagyon ritkán spawnoló, rejtett registry fájlból visszaállította a mapot.
2013. okt. 23. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:
hahaha marha vicces
2013. okt. 24. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:
lehetőleg normális válaszokat várok nem hitetlek köcsögök válaszát
2013. okt. 24. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hányas verzióval játszol?
2014. aug. 14. 16:43
 6/6 Koczur Adrián válasza:
Talán igazuk van, talán csak tényleg álmodtál, és nem emlékszel rá. Szokott velem is előfordulni ilyesmi, hogy pár nappalm utána nem toom, hogy álom volt-e, vagy igazság.
2014. aug. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!