Miért fagy le állandóan a gépem? . A probléma az h gondol eggyet a gép és X-időn belül lefagy mármint a monitoron megjelenik a szöveg h no signal. A winchesterek nem álnak le pedig nem ez a gond.
Eddig a tápra gyanakodtam mert egy Codegen 350W-al hhajtottam. de lecseréltem egy HKC 5580 (580W).
A gép adatai:
Proci: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2700 MHz (7 x 386)
egyébként 2.33 as a proci csak felvan húzva. eredetileg 2.8 ra vlt de most visszább vettem hátha ez vlt a gond.
De az Aida azt irja h 4Ghz-ig huzhatom, de 2.8 nál feljebb nem áll szándékomban.
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2.
VGA: AMD Radeon HD 4850 512MB GDDR3.
RAM: 2 GB DDR2 800Mhz.
Eleinte mikor a Codegen Táppal hajtottam akkor mindig kivillant egy piros led a vga-n és szerbusz kép.
már ritkán csinálja. mostanában csak simán elmegy a kép.
segítsetek. HELP.
Ne haragudj, de az a videókártya egy energiazabáló szörnyeteg, amivel nincs is gond, de sajnos a HKC is a Codegány szintjén van minőségben. Egy márkás táppal fogadok, hogy nem csinálná ezt. Ezekre ráírják, hogy ennyi meg annyi watt, azt közben jó, ha fele annyi.
Codegen/HKC/Mercury kerülendők, mint a méreg!
Egy Chieftec/FSP/Corsair -ből, amik márkásak, esetleg Enermax/Seasonic, egy 450W-os modell is elég lenne valószínűleg.
Megjegyzem, a tuning durván dob a proci fogyasztásán, főleg egy olyan modellnél, ami alacsonyabb órajelre van hitelesítve. Meg a ramokat is jobban nyúzza a hagyományos FSB-s tuning, úgy tudom. Szóval itt még csak ki sem számítható a fogyasztás, pláne, hogy hulladék táp van alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!