Valami vicc vagy mi?
Figyelt kérdés
Pár napja töltöttem le a minecraft 1.6-ot és letöltöttem hozzá egy mapot "1.6 világ" néven. Volt benne egy 10 emeletes ház és egy ház amiben le volt írva hogy mi van az 1.6-ban. A toronyház alaksorában egy 4 kapcsolóval ellátott terem volt aminek az egyik fala az 1. 3. kar lehúzásával nyílt ki. Benne volt egy netherkapu, bementem, és a netherben egy lávapatakban levő házban voltam. Kint egy út vezetett el egy másik házhoz aminek a falán egy gomb volt. Benyomtam(belőttem nyillal) a fal kinyilt és egy folyosó volt benne ami egy gyémántokkal teli szobábba vitt. Azt hittem hogy csak az alkotója a pályának tette bele. Kibányásztam a plafont 2 falat, és most jön a hihetelen amin még én is meglepőttem: az egyik falat valaki elkezdte bontani. Herobrine volt. Kifutottam vissza a kapuhoz, belementem és a normál világban minden égett. Kimentem a házból és egy táblát láttam "Im returned" felirattal. Megfordultam herobrine megölt gyémántkardal és többé nem láttam. Tehát meg e lehet idézni valahogy herobrine-t az 1.6 ban? Válaszok kellenek!2013. okt. 11. 17:57
1/4 adventurer111 válasza:
szerintem ezt csak kitaláltad.HEROBRINE 1.3óta kivették.de ha mégis igazat mondasz akkor a map készitője csinált ott valamit.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Azért is kérdeztem meg hogy meg e lehet idézni herobrinét a minecraftban valahogy.
2013. okt. 21. 15:06
3/4 adventurer111 válasza:
nem hinném hogy meglehet idézni herobrinét
4/4 A kérdező kommentje:
akkor hogy került oda? kissé beszartam amikor megláttam
2013. okt. 24. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!