Ez valami vicc?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vah..
"számítógép szerelő" vizsga....
úúúúristen.. ilyen tényleg létezik ?
Kiaz aki ezt a "szolgáltatást" igénybe venné ?
szerintem manapság mindenki össze tudja rakni magának a gépet vagy tévedek ?
2013. aug. 19. 16:04
1/8 anti paladin válasza:
Tévedsz. :) Sokan nem tudják/akarják/félnek összerakni.
2/8 anonim válasza:
Mi van vérpistike anyukád kiborította a kakaód és most itt nyafogsz? Tanulj meg olvasni. Hol írták, hogy számítógép szerelő vizsga? Gyökér.
3/8 A kérdező kommentje:
2.
hát nem írták,hanem mondták te észlény...
2013. aug. 19. 17:29
4/8 anti paladin válasza:
Ja, hogy ez okj-s rendszergazda. Simán lehet ilyen vizsga bár értelmét nem látom, ilyen szakirányon (mondjuk az nem oszt-szoroz, hogy minek látom az értelmét. :) )
5/8 A kérdező kommentje:
én csak azon csodálkozom hogy van ilyen...
2013. aug. 19. 18:06
6/8 anti paladin válasza:
Egy olyan 10 éve főiskolán volt olyan vizsgatétel, hogy hogyan lehet fénymásolni. Haver válasza, miszerint megnézem melyik gomb micsoda és fénymásolok, nem volt kielégítő...
Határtalan a képzelet ha látszatmelóról van szó.
7/8 anonim válasza:
te észlény és hol mondják, hogy "számítógép szerelő" vizsga? Légyszíves írd már le nekem a percet... Ja nem tudod mert sehol. Az eljut az agyadba, hogy egy vizsgán van 50 dolog általában és lehet ez csak egy része?
8/8 A kérdező kommentje:
okééééé hagyjuk .
Primitív vagy
2013. aug. 21. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!